Beoplay EX: Alt hvad in-ear høretelefoner skal have – og høj pris

Bang & Olufsens nye high-end Beoplay EX in-ear høretelefoner byder på alt fra ANC til multipoint-forbindelse - og prisen er som man kunne forvente.

Beoplay EX: Alt hvad in-ear høretelefoner skal have – og høj pris

Bang & Olufsen har netop afsløret deres nyeste bud på et sæt in-ear hovedtelefoner, der ser noget mere moderne ud end tidligere forsøg. De nye Beoplay EX ser ikke kun lovende ud på designet, men bestemt også på indmaden, hvor man finder både aktiv støjreduktion, lang batteritid, beskyttelse mod væske og støv, nyeste Bluetooth-version, opladningsetui i aluminium samt – ifølge producenten – en toptunet lyd.

Læs også: De bedste over-ear-høretelefoner med aktiv støjreduktion (ANC)

Beoplay EX er god lyd til træning og til fritid

De trådløse in-ear høretelefoner Beoplay EX byder på et helt nyt design af danske Thomas Bentzen, der også har designet Beoplay EQ. Designet er selvfølgelig ment som værende stilfuldt, men her er et stort fokus på en behagelig og stabil pasform, der kan bæres i timevis.

“Beoplay EX er et naturligt næste skridt i vores lydportefølje. Her har vi brugt vores ypperste ekspertise inden for design og lyd og kombineret det hele i ét par høretelefoner med de bedste features inden for komfort, design og kvalitetslyd,” fortæller Dorte Vestergaard, director and Head of the On-The-Go category hos Bang & Olufsen.

Beoplay EX
Beoplay EX kommer i tre farver.

Batteritid, aktiv støjreduktion og holdbarhed

Udover den forventede gode lyd i Beoplay EX og høje komfort, er der mange funktioner at finde, som gør dem ganske interessante.

Beoplay EX byder på en adaptiv aktiv støjreduktion (ANC), der tilpasser sig automatisk og optimalt til omgivelserne.

EX giver op til 8 timers batteritid, og 6 timer med ANC slået til. Med det medfølgende opladningsetui er der op til 28 timers batteritid. Opladningsetuiet er ganske nydeligt og lavet af aluminium.

Beoplay er derudover vand- og sved resistente med en IP57-certificering, har Bluetooth 5.2, en lovet høj opkaldskvalitet med seks indbyggede mikrofoner samt mulighed for parring med flere enheder med multipoint.

Læs også: De bedste in-ear-høretelefoner med aktiv støjreduktion (ANC)

Pris på Beoplay EX

Beoplay EX lander i butikker til maj i farverne Anthracite Oxygen, Gold Tone og senere i Black Anthracite til en vejledende pris på 2.999 kroner.

Se også: Test af høretelefoner