Beoplay HX lanceret – Bedre lyd, ANC og komfort

Bang og Olufsens nye BeoPlay HX-hovedtelefoner kommer med en lang række forbedringer. Blandt andet bedre lyd, støjreduktion, komfort og opkaldskvalitet.

Beoplay HX lanceret – Bedre lyd, ANC og komfort

Arvtageren for B&Os populære BeoPlay H9 er landet og kommer med en lang række forbedringer. BeoPlay HX har fået opgraderinger hele vejen rundt, som ser meget lovende ud. Nyheder i BeoPlay er blandt andet bedre komfort, lyd, opkaldskvalitet, aktiv støjreduktion, batteritid og ikke mindst en længere garanti.

B&O arbejder tydeligvis mod, at vi skal bruge vores produkter i længere tid. Det så vi først i højtaleren Beosound Level, som blev introduceret tidligere i år. Og nu forlænger B&O også garantien på deres hovedtelefoner, i hvert fald på de nye BeoPlay HX, op fra to til tre år. Det er også værd at tage med, når man betaler 3.749 kroner for et par hovedtelefoner.

Læs også: Test af Beosound Level

BeoPlay HX – et sæt bedre hovedtelefoner

BeoPlay kommer med 40 mm specialdesignede højttalerenheder med neodym-magneter, hvilket betyder en forbedret B&O signaturlyd – og mere ro til at nyde den gode lyd. HX kommer nemlig med en forbedret aktiv støjreduktion, som, ifølge producenten, fjerner al uønsket støj.

I appen kan man justere ANC og lydprofiler, så den passer til den enkelte situation og den enkelte persons præferancer. Med fire indbyggede mikrofoner, så er der også lagt op til en imponerende opkaldskvalitet.

Det hele kan nydes meget mere behageligt, da BeoPlay HX har fået forbedret komfort. Beoplay HX er lette (vejer kun 285 gram. Dog tungere end Sony WH-1000XM4 med kun 254 gram) og har specialdesignet ergonomisk hovedbøjle og ørepuder i blødt lammeskind, der tilpasser sig ørernes form.

Se også: Test af hovedtelefoner,  headsets og gadgets

BeoPlay HX
BeoPlay HX koster 3.749 kroner, men er også blevet gevaldigt forbedret.

Læs også: Test af Beoplay H95 – Medrivende lyd

Teknologien også forbedret i BeoPlay HX

Ikke nok med det, så er det også blevet lettere at parre BeoPlay HX med både iPhone og Android-telefoner samt andre enhder. De gør nemlig brug af teknologier som Microsoft Swift Pair, Google Fast Pair og Made for iPhone (MFi) gør opsætningsprocessen nem på tværs af enhedstyper.

Her er desuden muligheden for, at have HX tilsluttet to enheder på samme tid.

Nyt i BeoPlay HX:

  • Forbedret lyd
  • Betydeligt bedre komfort med bl.a. en vægt på blot 285 gram
  • Ny generation digital ANC-teknologi fjerner al uønsket støj
  • 4 mikrofoner giver imponerende opkaldskvalitet (tidligere 2)
  • 35 timers batterilevetid (tidligere 25)
  • 3 års garanti (tidligere 2)

Pris på BeoPlay HX

Beoplay HX er tilgængelig fra den 25. marts 2021 til en vejledende pris på 3.749 kroner. De kommer i farverne black anthracite, sand og timber. De to sidstnævnte farver bliver først tilgængelige i april og juni.