Besvar og start WhatsApp-opkald med Galaxy Watch

Samsung ruller flere brugbare funktioner ud til Galaxy Watch, bl.a. kan man besvare og starte opkald fra uret og måle temperatur i omgivelserne.

Besvar og start WhatsApp-opkald med Galaxy Watch

Samsung har præsenteret en række nye applikationer til sin serie af smartwatches som optakt til det kommende Unpacked-event, hvor de skal præsentere nye hardwareprodukter.

Vi får blandt andet optimerede versioner af den mobile tegnebog og chatplatformen WhatsApp.

Se også: De bedste smartwatch til rabat

Start og besvar opkald og beskeder med WhatsApp på Galaxy Watch

Introduktionen af nye funktioner til Galaxy Watch-porteføljen er en del af Samsungs tiltag for at udvide det økosystem af apps, der er tilgængelig på urene.

Den nye version af WhatsApp gør det muligt for brugerne at starte samtaler, besvare opkald og svare på beskeder. Den kommer til Galaxy Watch 4 og Galaxy Watch 5, der begge findes her i Danmark.

Se også: Tilbud på Samsung telefoner

Mål temperatur over alt

En anden nyhed, Samsung Wallet, bliver en del af Samsungs kommende smartwatches og muligvis også Galaxy Watch 5. Den kan man bruge til at betale med samt opbevare digitalt ID og billetter.

Den tredje opdatering, som Samsung har præsenteret, er et temperaturtjek. Med funktionen kan man måle temperaturen i omgivelserne, hvis man har brug for den information.

Se også: Find den bedste kameratelefon

Unpacked 2023 den 26. juli

Samsung påpegede, at mere bliver afsløret ved Galaxy Unpacked den 26. juli i Sydkorea, hvor vi forventer en præsentation af den næste generation af Samsungs foldbare telefoner samt andre produkter.

Du kan naturligvis læse alt om de nye produkter fra Samsung i det øjeblik, de bliver lanceret.