Billeder viser Pixel Watch integreret med Fitbit

Nye billeder viser det kommende Google Pixel Watch med Fitbit integreret. Det ser også ud til at komme med WearOS 3.1 fra start.

Billeder viser Pixel Watch integreret med Fitbit

I en eksklusiv historie fra Evan Blass på 91Mobiles ser vi et nyt billede af det kommende Pixel Watch, der viser lidt mere af Googles første smartwatch under Pixel-mærket. Et kig på urets forside afslører lidt flere detaljer om Googles intentioner med Fitbit.

Pixel Watch med WearOS 3.1

Et af ikonerne på urskiven viser et Fitbit-logo, og det indikerer tydeligt, at Google formentlig endelig er klar til at integrere det opkøb af Fitbit, der blev påbegyndt i 2019 og afsluttet i 2021.

Det nævnes også, at Pixel Watch kommer til at køre WearOS 3.1, når det lanceres.

Det lækkede billede stemmer overens med tidligere lækkede renders af Pixel Watch, både med hensyn til urets helt rundede kant og digitale krone.

Se også: Find priser på smartwatch

Lancering til maj

Det siges, at præsentationen af Pixel Watch er lige på trapperne, og selve lanceringen kan heller ikke være langt væk i kalenderen. Vi forventer at høre mere om det kommende smartwatch fra Google ved Google I/O, der skal løbe af stablen i næste måned fra 11-12. maj.

Uret har dog været rygtet undervejs i noget tid, så fuldstændig mejslet i sten er en lancering dog ikke. Vi må vente og se tiden an. Der er dog ingen tvivl om, at vi forventer at se et nyt Pixel Watch med Fitbit integreret i og med Googles opkøb af Fitbit.

Se også: De bedste smartwatch