De 3 bedste Apple iPads i 2023

Hvilken iPad skal du vælge her i 2023? Vi guider dig til de tre bedste aktuelle iPad-køb og hvilken model langt de fleste skal gå efter.

De 3 bedste Apple iPads i 2023

Hvilken tablet fra Apple skal du købe her i 2023? I denne guide får du vores anbefalinger til de tre bedste valg af iPad, hvem der bør købe dem, og vi viser de laveste aktuelle priser.

Se de 3 bedste Android tablets her

Langt de fleste bør købe denne iPad

For de fleste af os er en tablet en enhed, der fast ligger i hjemmet og bruges ved lejlighed. I de situationer hvor mobilens skærm er for lille, er iPad’en perfekt. Den bruges som regel til streaming af video, spil og anden underholdning.

Det er derfor ikke store krav, der bliver stillet til denne enhed. Så længe den har lang batteritid, en fornuftig ydeevne og skærm, så beholder vi gerne en iPad i mange år.

Så hvilken iPad er det bedste køb? Nedenunder vi de tre iPads, som du bør overveje.

Se også: Test af iPads og tablets

iPad 10. generation (2022)

iPad (2022)

Den nyeste model af de billigste iPads hedder 10. generation. Det kan være lidt forvirrende, men kig efter “10. gen”, “2022” eller “10. generation”. Den har en 11 tommer skærm med fin opløsning og lysstyrke og enten 64 eller 256 GB lagerplads. De fleste vil kunne klare sig med 64 GB, da det mest indhold streames i dag.

Den har Apples A14 Bionic-chip, der giver god ydeeevne. Den har også meget lang batteritid og fornuftig stereohøjtalere. Designet er også forbedret i forhold til dens forgænger.

Det er ikke en banebrydende iPad, men mere et solidt køb med mange års holdbarhed. Og så er prisen rimelig overkommelig.

Se laveste pris på iPad 10. generation

iPad 9. generation (2021)

 

iPad (2021)

Er den nyeste 10. generation for dyr, skal du ikke være bange for at vælge iPad 9. generation  (2021). Den blev lanceret i 2021 og vil også have mange års levetid.

Denne model kommer med Apples A13 Bionic, og har derfor lidt langsommere ydeevne. Det er ikke noget de fleste vil kunne mærke forskel på.

Man kan også her vælge mellem 64 eller 256 GB lagerplads. Også her vil de fleste vil kunne klare sig med 64 GB, da det mest indhold streames i dag.

Derudover er der ikke den store forskel på denne og den nye model – udover designet. Den største forskel er prisen.

Se laveste pris på iPad 9. generation her

iPad Pro (2022)

ipad pro m2
iPad Pro 2022

Er du storforbruger af din iPad? Bruger du den til produktivitet, underholdning og erstatter den ofte en computer? Så kan du godt forsvare at gå efter en iPad Pro, der er Apples topmodel.

Det er en stor opgradering i forhold til den almindelige iPad… og de fleste tablets på markedet i dag.

Her får man op til 12,9 tommer skærm (som vi varmt kan anbefale), som er en stor og flot skærm med 120 Hz og høj lysstyrke.

Den har også Apples blæsende hurtige M2-chip indbygget og et valg mellem 128 GB og op til 2 TB lagerplads.

Dens gode højtalere gør den desuden rigtig god til underholdning. Det dårlige nyhed er, at iPad Pro er dyr.

Se laveste pris på iPad Pro med 12,9 tommer skærm