De bedste Black Friday tilbud: Motion og fitness

Der er store rabatter og skarpe priser på fitness- og motionselektronik denne fredag - Mobilsiden.dk samler de bedste her.

De bedste Black Friday tilbud: Motion og fitness

Vejrudsigten står på en regulær tilbudsbyge fredag den 25. november – for der vil det amerikanske shoppefænomen ’Black Friday’ ramme den danske handel med fuld styrke.

Både de fysiske og netbaserede forretninger vil bugne med rabatter – men det er ikke alle der vil være lige interessante.

For at hjælpe dig med at navigere igennem den tætte tilbudsjungle, vil mobilsiden.dk derfor samle de bedste køb og tilbud den danske handel kan præstere.

Se også:
De bedste Black Friday tilbud: Smartphones

De bedste Black Friday tilbud: Laptop og tablets
De bedste Black Friday tilbud: Lyd og billede
De bedste Black Friday tilbud: Gadgets og tilbehør

Vær med fra kl. 00.01

De bedste tilbud kan hurtigt blive udsolgt, derfor er det en god idé at følge med her på siden omkring døgnskiftet for at være sikker på, at du får gjort en god handel.

Denne side vil desuden holdes løbende opdateret igennem hele den sorte fredag. Har du spottet et godt tilbud så noter det gerne i kommentarfeltet nedenunder – så vil det komme med i næste opsamling.

Læs også: Black Friday – sådan undgår du tilbudsfælderne [TIP]

Bilka

Cdon

Elgiganten

TomTom Spark GPS fitness-ur –  349 kr.
TomTom Spark Cardio Music GPS fitness-ur – 888 kr.
FiitBit Charge HR – 666 kr.

Føtex

Power

Apple Watch 38mm – 1.799 kr.
Apple Watch 42mm – 1.999 kr.
Apple Watch 38mm stål- 2.888 kr.
Apple Watch 42mm stål – 3.222 kr.

Klik her for at se alle tilbud.

Wupti

Øvrige

Mere om temaet

Historien døde ikke med det samme. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 21/11/2016 fulgte redaktionen op med et indlæg om Overblik: OnePlus 3T lanceret, Xiaomi Mi 5s test og flere Google-nyhederKlik her for at åbne artiklen.. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om Apple..