DJI Avata FPV er drone med propelbeskyttelse og 18 minutters flyvetid

DJi Avarta ligner en drone til de fleste situationer: En traditionel drone, der accelererer som en racer og har FPV. Se pris og funktioner.

DJI Avata FPV er drone med propelbeskyttelse og 18 minutters flyvetid

Den nye drone fra DJI er officiel. Den hedder Avata og ifølge DJI giver den den ultimate droneoplevelse for dem, der er vilde med first-person view (FPV)-flyvning. Den hører sammen med DJI Goggles 2 og DJI Motion-kontrollen.

Med det udstyr får man en “ud-af-kroppen-FPV-flyveoplevelse”, fortæller Creative Director hos DJI Ferdinand Wolf. Man kan dog også styre den med DJI FPV Remote Controller og DJU FPV Goggles V2.

Fin batteritid

Avata har 18 minutters batteritid fra sit batteri på 2.420 mAh og vejer 410 gram. Det har indbygget beskyttelse af propellerne, så de er omsluttet af en ramme. Ultra vidvinkelkameraet har en Field-of-view på 155 grader og en 1/1,7 CMOS-sensor.

Det kan filme i 4K med 60 fps samt i ”2,7K” med 50/60/100/120 fps.

Se også: 5G gør professionel droneflyvning mere sikkert

Accelerere som en racerdrone

Den kan svæve som en traditionel drone, accelerere som en racer, smyger sig ind og ud gennem trange passager og “stoppe på en brøkdel af et sekund”, oplyser DJI.

Hvis den lander på hovedet, gør den nye Turtle Mode, at den vender sig om og flyver videre.

Se også: Test af den bedste bedste drone

Normal, Manuel og Sport mode

Aprorpos indstillinger, så er der en række, der har med styringen af gøre. Normal, hvor Avata fungerer på samme måde som andre DJI-droner, hvor den tager sig til sit bestemmelsessted ved hjælp af satellitnavigation eller visuelle positioneringssystemer under dronen.

Der er Manuel mode (kun med DJI FPV Remote Controller 2), hvor man har komplet, ubegrænset kontrol og får den komplette FPV-flyveoplevelse og mulighed for at tilpasse parametre efter smag og behag.

Endelig er der Sport mode, der er en blanding af de to, så man får nogle af de mere dynamiske bevægelsesmuligheder fra Manual mode sammen med nogle af de grundlæggende sikkerhedsfunktioner fra Normal mode.

Pris på DJI Avarta

DJI Avata kan allerede købes i DJI’s webbutik for 4.499 kroner for bare dronen, eller 8.999 kroner, hvis man vil have DJI Goggles 2 og DJI Motion Controller med i pakken.

Man kan også købe den sammen med DJI FPV Goggles V2 og DJI Motion Controller for 1.199 kroner.

Sammenlign priser på droner her.