Find Min ruller ud til AirPods Pro og AirPods Max

Hvis du hører til den glemsomme type og har AirPods er der godt nyt: Nu understøtter de også Find Min-funktionen hos Apple.

Find Min ruller ud til AirPods Pro og AirPods Max

En ny firmwareopdatering er på vej ud til Apples AirPOds (2nd Gen), AirPods Pro, AirPods Max og de tre Beats-produkter Solo Pro, Powerbeats 4 og Powerbeats Pro. Selvom Apple ikke deler detaljer om indholdet i opdateringer, ved vi, at den nye opdatering har slået Find Min-funktioner til i både AirPods Pro og AirPods Max.

Det betyder, at det samme netværk, der bruges til at tracke AirTags, nu kan bruges til AirPods.

Find Min fungerer nu med AirPods

Det er 9to5Mac-brugeren Ste Moseley, der har lagt screenshots ud på Twitter. Screenshotsene viser opdateringen. Disse AirPods-modeller bliver opdateret til version 4A400 og gør det muligt for AirPOds-brugere at finde sine AirPods Pro eller AirPods Max, hvis de på den ene eller anden måde er blevet af med dem, og de ikke er koblet til værtsenheden.

De forsvundne AirPods dukker nu op i Apples Find Min-netværk, der bruges til at tracke AirTags. Så hvis man glemmer sine AirPods på caféen, kan man siden se på et kort i Find My-appen, hvor de ligger og gemmer sig.

Se også: Priser på AirPods Pro

Må ikke være i opladningsetuiet

Det ser ud til, at ørepropperne kun dukker op, hvis de ikke er i opladningsetuiet, hvis det er AirPods Pro, det drejer sig om. AirPods-ejere kan bruge Find Min-appen til at markere sine AirPods Pro eller AirPods Max som bortkomne og skrive en besked og kontaktinformation, for det tilfælde at en anden iPhone-bruger finder dem.

Apple har i øvrigt også opdateret sin Support-side, så den viser de nye Find Min-funktioner.

Se også: Nyheder om Find min

Efterfølgende om temaet

Redaktionen har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. Steen Jørgensen gik videre med historien. 6/10/2021 fik historien nyt liv med et indlæg omkring iPhone 14 kan komme i variant med 2 TB hukommelse – Artiklen kan du læse her. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om Apple finder du her. .