Fitbit tæt på køb af Pebble – Nye tider for smartwatches?

Fitbit vil have en del af smartwatch-kagen, og det skal opkøbet af Pebble hjælpe dem med.

Fitbit tæt på køb af Pebble – Nye tider for smartwatches?

Der sker utrolig mange spændende ting på smartwatch-området for tiden, og alene i dag har vi kunnet berette om Motorolas stop af produktionen af smart-ure, samt Samsungs igangsættelse af salget af deres nye Gear S3.

Men der er endnu mere nyt på markedet for smarte ure. Ifølge The Information, via Tech Chrunch, er fitness-giganten Fitbit, som er kendt for sine enkle og velfungerende fitnessarmbånd, millimeter fra at opkøbe den ikoniske smartwatch-producent Pebble.

Pebble var i første omgang et projekt på crowdfunding-sitet Kickstarter, som sidenhen gik hen og blev et af de første og mest populære smarte ure. De fik succes med at fokusere på simplicitet og brugervenlighed, der samtidigt kunne fungere til næsten alle mobiler.

Se også: Pebble lancerer Time Round: Tyndeste og letteste smartwatch

Men siden da er der ikke sket det helt store for Pebble, og på samme tid er store producenter som Apple, Motorola og Samsung gået hen og gjort det rigtig godt på smartwatch-fronten.

Nu træder Fitbit dog angiveligt ind i billedet, og modsat Pebble, så klarer Fitbit sig glimrende for tiden, men her er vi som nævnt mere ovre i kategorien for fitness-ure og -armbånd.

Se dette: Fitbit Blaze: Nyt fitnessur med farveskærm

De to parter skulle ifølge The Information være alvorligt tæt på en aftale om et opkøb, og det er alt i alt utrolige spændende nyheder.

Man kunne nemlig snildt forestille sig et interessant og lovende produkt, når man kombinerer to af de skarpeste producenter på wearable-kategorien, henholdsvis fra et fitness og dagligdags perspektiv.

Vi afventer altså fortsat en officiel udmelding fra aktørerne selv, men alt andet lige bliver det spændende at følge udviklingen, og det er næsten svært at forestille sig, at der ikke skulle komme et eller andet godt ud af dette samarbejde.

Se også: MATRIX Powerwatch – et smartur der oplader sig selv