Fossil Gen 6 Wellness udgave indeholder Wear OS 3

Fossil Gen 6 er kommer i en wellness-udgave med fuld fokus på kroppens tilstand og trivsel. Se funktioner, pris og tilgængelighed.

Fossil Gen 6 Wellness udgave indeholder Wear OS 3

Fossil lancerede for nylig Gen 6 smartwatch med Snapdragon 4100+, Soc og Wear OS, der nu er kommet i en ny Wellness-udgave.

Fossil Gen 6 Wellness-udgaven er også drevet af Snapdragon 4100+, men indeholder også Wear OS 3, hvilke gør den til den første Fossil smartwatch, der indeholder Googles seneste smartwatch OS.

Det betyder i praksis, at Wellness-udgaven understøtter apps som YouTube Music, Spotify og Facer. Den har ikke Google Assistant, men Alexa er inklusiv, hvis man vil prøve kræfter med den.

Se også: Bedste smartwatch til multisport

Kan mål ilt i blodet, puls og VO2 Max

En anden stor nyhed er den nye Wellness-app, der bringer sundhed og fitness funktioner til den nye Wellness-udgave. Blandt andet måling af oxygenniveauet i blodet, pulszoner, automatisk træningsregistrering og konditionsestimater ved hjælp af VO2 Max.

Uret indeholder også en forbedret monitering af dit søvnmønster og hjerte, når du ikke motionerer.

Wellnessudgaven kommer med mange forskellige muligheder og farver og et 1,28” altid på OLED skærm, 1GB RAM og 8GB lagerplads.

Se også: Smartwatch med simkort

Pris og tilgængelighed

Der vil være tre farver at vælge imellem – Sort, Sølv og Rose Guld. Uret kan købes i Fossils butikker eller online og koster fra små 3.000 kroner.

Se priser på Fossil-ure her.