Garmin Enduro 2: Nyt træningsur til ekstrematleter – se pris

Garmin Enduro 2 ligner det komplette træningsur til dem, der går ekstremt meget op i træning - se funktioner og pris.

Garmin Enduro 2: Nyt træningsur til ekstrematleter – se pris

Professionelle løbere og ekstrematleter vender sig ofte mod Garmin, når de skal finde produkter, der passer til træning og konkurrencer. Det nye Enduro 2 er det seneste i high-end sortimentet fra Garmin. Uret kan oplades via solenergi, har batteritid på 150 timer med GPS slået til og koster 8.549 kroner.

Bygget i titanium og skærm beskyttet med safirkrystal

Enduro 2 er lavet af fiberforstærket polymer med titanium på bagsiden og som ramme. AMOLED-skærmen på 1,4 tommer er i farver og har en opløsning på 280 x 280 pixel. Den er dækket af safirkrystal for at være ekstra stærk.

Enduro 2 har en looprem i nylon, men passer også med Garmins silikoneremme. Med i uret er Wi-Fi, Bluetooth og ANT+-opkobling.

Vandtæt ned til 100 meter

Uret er vandtæt ifølge 10ATM-klassificeringen og kan altså klare et tryk ned til 100 meter og har 32 GB intern hukommelse, hvilket svarer til op til 2000 sange.

Der er også en LED-lampe til træning i mørke og den lampe skulle være dobbelt så kraftig som den, vi ser på Fenix 7X.

Se også: Bedste smartwatch til træning

Masser af sportsfunktioner i Enduro 2

Med Enduro 2 kan man holde øje med pulsen (via Garmin Elevate v4 pulsmåleren), SpO2, søvn og stress.

Uret indeholder desuden et hav af trackingfunktioner til sport, inklusiv topografiske kort over Europa, niveaujusteret tempo, løbedynamik, hvor langt der er til næste sti og så videre.

Batteri i op til 550 dage

Garmin hævder, at batteritiden er op til 46 dage, hvis man har uret i smartwatch-only mode, takket være solopladningen. Sætter man uret på strømbesparing, kan batteriet holde i op til 550 dage.

Uret har multiband GNSS med SatIQ, hvilket er yderst brugbart, så uret kun vælger det kraftigste GPS-signal og på den måde sparer batteri.

Pris og tilgængelighed på Enduro 2

Uret understøtter desuden Garmin Pay. Prisen ligger som sagt på 8.549 kroner, så man skal være mere end almindeligt interesseret i at kunne få indblik i ens træning og skabe de bedst mulige træningsforhold, men er man det, ligner uret til gengæld også den perfekte løbecoach. Se aktuelle priser på det nye træningsur her.

Du kan allerede købe det på Garmins webside i dag.