Garmin Forerunner 955 har 49 timers batteritid med GPS

Garmin Forerunner 955 kan lades op med solceller og giver 49 timers batteritid på en opladning med GPS-aktiveret. Se pris og funktioner.

Garmin Forerunner 955 har 49 timers batteritid med GPS

Efter mange måneder og snesevis af rygter har Garmin nu afsløret sine to nyeste sportsure: Forerunner 955 og Forerunner 255. Her fokuserer vi på Forerunner 955.

Multisportsur med solpaneler

Det nye Garmin Forerunner 955 er et multisportsur, og er det første ur i 900-serien, der kommer i både standard- og solar-udgaver. Ifølge Garmins egne tal kan soludgaven køre i op til 49 timer i GPS-tilstand med tilstrækkeligt sollys, hvilket gør det til et godt valg til ultramarathon og flerdages vandreekspeditioner.

Til sammenligning kan Forerunner 945 kun køre i 36 timer med GPS aktiveret.

Uanset om du vælger standard- eller soludgaven, får du et nyt touchscreen-display, der fungerer sammen med den traditionelle opsætning af fem fysiske knapper rundt om kanten af urets urkasse.

Du vil kunne deaktivere touch-kontrollerne, hvis du foretrækker det, men de skulle gøre det meget lettere at rulle gennem menuer og panorere på kort.

garmin forerunner 955 solar funktioner

Se også: Billige smartwatch

Morgenrapport om søvn, puls og kommende træning

Når uret synkroniseres med telefonen om morgenen, får man en morgenrapport, der er en mere sofistikeret version af den, der først blev introduceret med Garmin Lily tilbage i januar 2021.

Forerunner 955s nye morgenrapport viser oplysninger om din nattesøvn og status for pulsvariabilitet samt vejret og en foreslået træning for den kommende dag.

Hvis du foretrækker kun at se visse uddrag, kan du tilpasse rapporten, så den kun viser de statistikker, der er mest nyttige for dig personligt.

Se også: Bedste smartwatch til sport

Viser hvor meget du skal presse dig selv under træning

Ligesom Garmin Fenix 7 og Epix, der blev udgivet tidligere i år, indeholder Forerunner 955 en ny realtids-udholdenhedsmåler, der viser, hvor meget energi du har tilbage under en træning, så du kan vurdere, om du skal skrue ned for indsatsen eller om du kan tillade dig at presse dig selv lidt hårdere for at få mest muligt ud af træningen.

955 leveres også med et nyt Running Power-værktøj, som giver realtidsmålinger af den kraft, der udøves under træningen, når uret er tilsluttet en Garmin Running Dynamics Pod eller HRM-Pro pulsmåler.

garmin forerunner 955 solar pris

Pris og tilgængelighed

Standard Forerunner 955 kan bestilles nu til 4.299 kroner, mens Forerunner 955 Solar koster 5.049 kroner.

Der er ingen LTE-udgave tilgængelig lige nu, selvom vi ikke vil udelukke muligheden for at en sådan udkommer på et tidspunkt i fremtiden.

Det nye træningsur kan bestilles nu, men der er leveringstid på 2-3 uger.

Find priser på de nye sportsure her.