Google lancerer nyt Pixel smartwatch i år

Seneste rygter fortæller, at Google senere i år sammen med Pixel 8-serien vil lancere et nyt Pixel-smartwatch. Her er hvad vi ved om Google Pixel Watch 2.

Google lancerer nyt Pixel smartwatch i år

Googles første smartwatch kom aldrig officielt vil Danmark, men mon ikke det næste vil? Det tænker vi der er en ganske stor sandsynlighed for, og derfor er dette nye rygte ganske interessant. Det tyder nemlig på, at der allerede senere i år kommer et nyt Pixel Watch 2.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

Google Pixel Watch 2 får flere forbedringer

Googles første smartwatches var ikke ligefrem det bedste på markedet, men var alligevel et meget hypet produkt. Udvalget af smartwatches til Android-telefoner er nemlig ikke ret stort, og derfor skal der nok ikke så meget til. Når Pixel Watch 2 lanceres senere i år, bliver det med flere forbedringer, fortæller rygterne.

Google lancerer i år Pixel 8-serien af mobiltelefoner, der helt sikkert kommer til Danmark. Google lancerede sidste år for første gang Pixel-serien i Danmark, som tyder på at have været en succes.

Læs også: Laveste pris nogensinde på Google Pixel 7 Pro og 6a

Pixel 8 og Pixel 8 Pro forventes lanceret til oktober, hvor Google angiveligt også vil lancere Pixel Watch 2.

Rygterne fortæller, at det overordnede design sandsynligvis ikke vil ændre sig drastisk, men blot blive forfinet – muligvis med en større skærm og mindre ramme omkring skærmen.

Uret kan få bedre ydeevne fra en kommende Snapdragon W5+, hvilket også vil betyde længere batteritid, da det er en betydeligt mere energibesparede chip.

Kommer Pixel Watch 2 til Danmark?

Der er kommet flere af Googles produkter til Danmark det seneste år, og det tyder på, at denne udvikling fortsætter. Google lancerer lige om lidt Pixel 7a, Pixel Fold og Pixel tablet, som også forventes at komme til Danmark.

Der er ikke den store konkurrence, når det gælder smartwatches til Android-telefoner (udover Samsung), så mon ikke Google griber den chance? Det håber vi i hvert fald.

Se også: Test af smartwatches