GoPro Hero 11 og Hero 11 Mini: Priser på nye actionkameraer

GoPro Hero 11 og GoPro Hero 11 Mini er to nye actionkameraer med bedre kamera og videoindstillinger. Se funktioner og pris.

GoPro Hero 11 og Hero 11 Mini: Priser på nye actionkameraer

Der er gået næsten et år, siden GoPro Hero 10 blev præsenteret og nu kommer GoPros næste flagskib i kategorien actionkamera, GoPro Hero 11 og GoPro Hero 11 Mini.

Designet af Hero 11 er det samme som om sidste års model, selv størrelse og farve. Hero 11 Mini har samme specifikationer som den større model, men i et mindre format og en vægt på blot 133 gram.

Man må dog undvære de to LCD-skærme. I stedet bruger man GoPros Quick-app til det meste af styringen af kameraet.

Kameraet er forbedret

Kamerasensoren er på 1/1,9” og er den samme i begge modeller i serien, men har nu en opløsning på 27 megapixel. De optager desuden i 10-bit farve.

Man kan optage i op til 5,3K i opløsning med 60 fps eller 4K med 120fps. FullFrame-moden giver mulighed for 8:7-optagelse, mens HyperView giver optagelser i det traditionelle 16:9-forhold.

GoPro 11 Hero
GoPro 11 Hero

Se også: Bedste drone til prisen

Nye videoindstillinger

Vehicle Lights, Star Trails og Light Paint er de øvrige nye videomodes, der skal bruges, når lyset er dårligt. GoPros kendte HyperSmooth softwarestabilisering har nu en AutoBoost-funktion, der kan rense selv de mest rystede videoer.

Automatic Highlight samler de seneste videoer på en meget overskuelig måde. Den funktion er også mulig at få fat i, hvis man har et ældre GoPro-kamera ved hjælp af et GoPro-abonnement.

GoPro 11 Hero mini
GoPro 11 Hero mini

Batteri og fæste

GoPro 11 har Enduro-batteriet som standard, noget der var tilvalgstilbehør i Hero 10. I æsken til Hero 11 finder man et etui, selvklæbende fæste, monteringsspænde med en fingerskrue, en Sandisk Extreme SD-kort på 32 GB og et USB-C kabel.

Kameraet er også vandtæt ned til 10 meter.

Se også: Telefoner med bedste videokamera

Pris på GoPro Hero 11 og Hero Mini

GoPro Hero 11 Black har en startpris på 6.200 kroner dollars uden GoPro-abonnement. Hero 11 Mini koster fra 3.600 kroner.

Salget af Hero 11 Black er allerede begyndt på selskabets webside. Salget af Mini-modellen forventes at begynde 25. oktober.

Find de bedste priser på de nye actionkameraer fra GoPro her.