HTC Vive Flow er ny VR-brille til telefoner

HTC har netop præsenteret Vive Flow, et sæt nye lette og kompakte VR-briller, der skal tilsluttes din telefon – se dansk pris på headsettet.

HTC Vive Flow er ny VR-brille til telefoner

Vive Flow er et lidt anderledes VR-headset end vi har for vane at se fra HTC. Det er nemlig et headset, der skal forbindes til en mobil og få VR-oplevelsen derfra. Samtidig er det også et headset, der giver langt mere frihed til at bruge, hvor man har lyst.

Til underholdning, meditation og læring

Headsettet kan bruges til blandt andet at se film og videoer, spille spil eller meditere med skræddersyede apps. Der findes også en række spil og apps, der kan bruges til at udfordre hjernen med.

htc vive flow 2

”Vive Flow er designet til at hjælpe folk med at genoplade og har fokus på afslappende underholdning, men Flow giver på samme tid også mulighed for action i form af spil og andre apps, der kræver mere bevægelse. Vi har store forventninger til, at denne unikke kombination, er noget som danskerne vil tage godt imod,” siger Lars Toft fra HTC Vive Danmark.

Se også: Hurtig internet til VR og AR

Design og funktioner

Vive Flow er en ultra-let VR-brille, der ikke vejer eller fylder mere end et sæt skibriller. Brillerne kan foldes sammen, så de kan ligge i jakke-lommen eller i tasken og vejer kun 189 gram.

I Vive Flow har du et 100-graders synsfelt, hvilket giver en filmisk oplevelse med HD-kvalitet i en skarp 3,2K opløsning og en stabil 75 Hz opdateringshastighed. Brillerne har indbygget fuld 3D lyd og kan også forbindes til eksterne Bluetooth-hovedtelefoner.

Pris på HTC Vive Flow

Vive Flow kommer på hylderne den 2. februar og får en pris på 4.499 kroner. Se aktuelle priser på HTC Vive Flow her.

Se også: Test af VR-headset

Mere til sagen

Temaet fortsætter med at være relevant. Steen Jørgensen fortsatte fortællingen. 7/1/2022 gik redaktionen videre og fulgte op med artiklen om Qualcomm samarbejder med Microsoft om specialchip til AR-briller – Artiklen kan du læse her. De sidste nyheder om emnet finder du her.