Huawei delte powerbanks ud til folk i kø til iPhone XS

Huawei delte op mod 200 powerbanks ud til folk, der stod i kø til at kunne købe den nye iPhone XS. Huawei mente de kunne få brug for den.

Huawei delte powerbanks ud til folk i kø til iPhone XS

Huawei har haft gang i lidt af et medieshow på Orchard Road i Singapore, hvor en stor folkemængde lå i kø til den nye iPhone XS og XS Max. Huawei udnyttede situationen og stillede op med en flok repræsentanter, som fik til opgave at dele powerbanks ud til folk i køen. 

Det er nemlig sluppet ud, at den nye iPhone XS faktisk har et mindre batteri, end forgængeren. Størrelsen på batteriet er reduceret fra 2716 mAh til 2658 mAh, i den nye model. Batteritiden skulle dog alligevel være forbedret, primært pga. den nye 7nm A12 chip.

Men Huawei udnyttede situationen, og fik lavet et ret sjovt PR stunt. De delte nemlig op mod 200 powerbanks ud, til folk i iPhone køen, med titlen “Her er en powerbank. Du får brug for den”.

huawei powerbank apple XS
Køen til iPhone XS ser lang ud i Singapore. Godt Huawei kom på banen med en gratis 10.000 mAh powerbank. Foto: mothership.sg
huawei powerbank iphone xs
Well played Huawei.

Sammenlignet med iPhone XS, så har nyeste Huawei flagskib, P20 Pro, et batteri på hele 4.000 mAh. Det er en trend vi ser blandt flere Android producenter, hvor også Samsung Galaxy Note9 nu er oppe på hele 4.000 mAh. Angiveligt skulle Huaweis næste Mate flagskib indeholde et endnu større batteri.

Læs også: Huawei er ikke imponeret over Samsung Galaxy Note9