Huawei Freebuds 3i – in-ear hovedtelefoner med aktiv støjreduktion

Huawei Freebuds 3i et et nyt sæt truly wireless in-ear hovedtelefoner med aktiv støjreduktion. Her er pris, specifikationer og funktioner.

Huawei Freebuds 3i – in-ear hovedtelefoner med aktiv støjreduktion

Markedet for trådløse in-ear hovedtelefoner, eller truly wireless, med aktiv støjreduktion vokser hele tiden, og nu er også Huawei klar med et sæt. De nye Freebuds 3i har et ret genkendeligt design, som vi kender fra en anden producent, dog til en noget lavere pris.

Vi har tidligere testet Huaweis Freebuds 3, som overraskede med god lyd, komfort og kvalitet til en fornuftig pris. De minder meget om Apples første AirPods, hvor de nye Freebuds 3i minder overraskende meget om Apples AirPods Pro.

Læs også: Huawei P30 Pro New Edition – Ny udgave på vej?

Freebuds 3i med indbygget støjreduktion

Huawei Freebuds 3i kommer med tre indbyggede mikrofoner, to udenpå og en på den modsatte side, hvilket forbedrer samtalekvaliteten. De kommer med en aktiv støjreduktion på op til 32 dB, som Huawei selv kalder den “ultimative støjreduktion”.

Ligesom vi kender det fra andre in-ear truly wireless-hovedtelefoner, så kommer disse også med et etui med indbygget batteri. Hovedtelefonerne holder 3,5 timer på en opladning, hvor batterietuiet tilføjer op til 14,5 timer.

Opladningen i batterietuiet tager omkring en time, og etuiet selv oplades på 1 time og 15 minutter, hvilket sker via USB-C.

Læs også: Sammenlign priser på Huawei-telefoner

Huawei Freebuds 3i
Her ses opbygningen af Huawei Freebuds 3i.

Styringen foregår enten på smartphonen, via appen, eller ved at røre ved selve hovedtelefonen. Et dobbelttryk pauser musikken eller starter afspilning, hvor et langt tryk enten aktiverer eller deaktiverer ANC.

Freebuds 3i vejer 5,5 gram stykket og opladningsetuiet 51 gram. Huawei Freebuds 3i har IPX4-certificering, så de også klarer en tur i træningscenttret.

Læs også: Test: Huawei P40 Pro

Huawei Freebuds 3i: Pris og tilgængelighed

De nye høretelefoner bliver tilgængelige i farverne Carbon Black og Ceramic White. Der medfølger fleksible ørepropper i silikone, hvor man kan vælge mellem fire forskellige størrelser.

Huawei FreeBuds 3i vil være at finde hos Power, ProShop, Elgiganten, Telenor, Telia, YouSee, 3 fra den 15. juni til en vejledende pris på 799 kroner.

Redaktionen har mere til historien

Siden redaktionen kørte denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald har bragt sagen videre. 11/6/2020 vinklede vi sagen videre med sagen; Godt gang i salget af Huaweis smartwatch og fitness trackereKlik her for at læse artiklen.. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..