Huawei reklamerer for nyt Android Wear smartwatch

Reklamer i Barcelonas lufthavn viser at Huawei er klar med deres eget Android Wear baserede smartwatch. Vi venter spændt til pressemødet i morgen.

Huawei reklamerer for nyt Android Wear smartwatch

Det meste af mobilverdenen er i disse dage på vej mod Barcelona for at deltage i verdens største mobilmesse Mobile World Congress. Her fra Mobilsiden er vi også på vej for at opsnuse de mest relevante nyheder.

Når man lander i Barcelonas lufthavn, har mange journalister lagt mærke til en reklame for et ur fra Huawei, med teksten “Timeless design, Smart within”. Reklamen viser en smart model i flot tøj, med det runde ur om håndleddet.

‘Timeless design’ refererer formentlig til det runde, tidløse design, og ‘smart’ delen er ganske givet en reference til at det kører Android Wear som styresystem og derfor kan levere alle de nye og smarte features.

Det er ikke som sådan en overraskelse at Huawei hopper med på smartwatch bølgen, tilbage i september fortalte jeg at Huawei var i gang med at lave et ur, men det er bare ikke meget vi har hørt til det indtil nu.

Indtil videre må vi leve med spændingen, Huawei holder pressemøde i morgen søndag klokken 13:30 hvor vi naturligvis vil være til stede.

Kilde: Android Central

Efterfølgende om sagen

Tiden står ikke stille og det gør emnet heller ikke. Her får du den efterfølgende udvikling om temaet. mobilsiden fortsatte fortællingen. 31/1/2015 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med sagen; Huawei dropper Windows på telefonerKlik her for artiklen.. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.