Ingen smart ring på vej fra Apple

Der er ingen smart ring på vej fra Apple, som kan konkurrere mod Samsung Galaxy Ring, Oura Ring og andre alternativer, afslører nye lækkede oplysninger.

Ingen smart ring på vej fra Apple

På trods af rygter om en såkaldt Apple Ring er der ingen smart ring på vej fra Apple, påstår en ny rapport.

Se også: De absolut bedste Apple Watch

Apple har ingen planer om at lancere en smart ring

På trods af mange års rygter og en lang række patenter på en smart Apple Ring hævder en ny rapport, at virksomheden ikke har nogen planer om at lancere en.

Efter Samsung lancerede Galaxy Ring har der været enormt fokus på smarte ringe. Man skulle derfor tro, at også Apple var på vej med en smart ring – men det er åbenbart ikke tilfældet.

Rygter har fortalt om en Apple Ring, der fungerer godt i forbindelse med et Apple Watch. For eksempel vil en smart ring kunne give en mere præcis pulsmåling.

Der er stadig nye rygter om en smart ring fra Apple, så en lancering en gang i fremtiden er slet ikke umuligt. Det kunne tyde på, at Apple holder øje med Samsung og om de får succes med Galaxy Ring.

Men Apple vil angiveligt ikke tilbyde kunderne en Apple Ring, da de mener produktet kan påvirke salget af Apple Watch.

Se også: De absolut bedste iPads

Apple kan være for forsigtige

Et tydeligt mønster viser sig hos Apple, der annoncerer nye produkter med minimale forbedringer. Eksempler på dette er de nye iPhone 16, Apple Watch Series 10 og Apple Watch Ultra 2. Apple vil også senere i år lancere nye iPads, som heller ikke ser ud til at få særligt store forbedringer.

Dertil ser man heller ikke mange nye produkter fra Apple. For eksempel har Apple endnu ikke lanceret en foldbare mobiltelefon, som konkurrenterne har haft i sortimentet i fem år. Det tyder på, at de fortsætter i denne stil, da der nu heller ikke er en smart ring på vej.

Indtil videre fungerer det for Apple, men konkurrenterne presser på med de nye produkter, som kan få brugerne til at overveje at skifte væk fra Apples økosystem. Apple skal derfor passe på med at være for forsigtige i deres produktlanceringer.

Se også: Køb din iPhone brugt med garanti