Konkurrence: Vind Huawei Freebuds Pro 2

Nu har du chancen for at vinde Huaweis Freebuds Pro 2 trådløse in-ear høretelefoner til en værdi af 1.500 kroner. Læs her hvordan du deltager i konkurrencen.

Står du lige og mangler et sæt high-end trådløse in-ear høretelefoner, er det nu du skal spidse ører. Du har nemlig chancen for at vinde Huaweis fremragende FreeBuds Pro 2 til 1.500 kroner. Herunder kan du læse hvordan du hurtigt er med i konkurrencen.

Se også: Test af bluetooth høretelefoner

Sådan deltager du i konkurrencen

Det er let at deltage i vores konkurrencer, hvor der denne gang er en virkelig lækker præmie på højkant: Huawei Freebuds Pro 2. Alt du skal gøre er at abonnere på vores Youtube-kanal (Teknofil) og stille os et teknologi-relateret spørgsmål i kommentarfeltet på vores seneste Fokus-video på vores YouTube-kanal, Teknofil – den er her.

Vinderen af konkurrencen bliver en tilfældig person, som har stillet et spørgsmål i den seneste videos kommentarfelt. Vi offentliggør vinderen af Huawei Freebuds Pro 2 i næste Fokus-video. Vil du være sikker på at se om du vinder? Sørg for at modtage notifikationer fra vores Youtube-kanal, når der uploades nye videoer.

OBS: Hvis vinderen af de præmier, vi stiller på højkant i Fokus, ikke har kontaktet redaktionen omkring præmien inden for fire uger, bliver lodtrækningen annulleret og præmien vil indgå i en ny lodtrækning på et senere tidspunkt. Præmierne kan ikke byttes til penge.

Kort om Huawei Freebuds Pro 2

Der er meget godt at sige og Huaweis nye Freebuds Pro 2. De små in-ear trådløse høretelefoner fra Huawei byder på en fantastisk byggekvalitet og komfort, kombineret med en virkelig god lydkvalitet. De kommer nemlig med nyeste trådløse teknologi, blandt andet bluetooth 5.2 og LDAC Hi-Res Audio Wireless. Disse høretelefoner er udviklet i samarbejde med den franske højtaler-ekspert, Devialet, der udelukkende tilbyder high-end produkter.

Huawei Freebuds Pro 2 har en effektiv adaptiv aktiv støjreduktion, trådløs opladning, multipoint pairing og en batteritid på op til 30 timer med det inkluderede opladningsetui.

Se også: De bedste in-ear-høretelefoner til prisen