Konkurrence: Vind super hurtig trådløs oplader

Nu har du chancen for at vinde en af de hurtigste trådløse opladere. Se hvordan du deltager i konkurrencen om OnePlus Warp Charge 50 Wireless Charger.

Konkurrence: Vind super hurtig trådløs oplader

Trådløs opladning er smart, men endnu smartere når det går rigtig hurtigt. Nu har du chancen for at vinde den lynhurtige trådløst oplader OnePlus Warp Charge 50 Wireless Charger, som med dens adapter har en samlet værdi på cirka 850 kroner. Her kan du læse hvordan du deltager i konkurrencen – det er meget nemt.

Se også: Test af OnePlus Warp Charge 30 trådløs oplader

Sådan deltager du i konkurrencen

Det er let at deltage i vores konkurrencer, hvor der denne gang er en OnePlus Warp Charge 50 Wireless Charger samt en Warp Charge 65 strømadapter. Noget af de absolut hurtigste udstyr til opladning på markedet. Alt du skal gøre er at stille os et tech-relateret spørgsmål i den seneste Fokus-video på vores YouTube-kanal, Teknofil. I den seneste video, som du finder her. I seneste udgave af Fokus har vi fokus på de største største CO2-syndere siden 1850, en dansk robot til undervisning samt hvilket bredbånd er bedst til dig.

Vinderen af konkurrencen bliver en tilfældig person, som har stillet et spørgsmål i den seneste videos kommentarfelt. Vi offentliggør vinderen af OnePlus Warp Charge 50 Wireless Charger i næste Fokus-video om en uge, fredag den 12. november. Vi gør desuden opmærksom på, at alle præmier, som vi udlodder, er brugte og kommer uden garantibevis. Alle produkter er dog i ‘som ny’-stand og fungerer helt, som de skal. Præmierne kan ikke byttes til penge.

Se også: Test af gadgets

Kort om OnePlus Warp Charge 50 Wireless Charger

OnePlus Warp Charge 50 Wireless Charger er en super hurtig og flot trådløs oplader, hvor mobilen står op. Det gør det let at placere telefonen til opladning og den kan nemt bruges samtidig. For at undgå varme ved opladning har opladeren en indbygget blæser, der køler telefonen.

OnePlus Warp Charge 50 Wireless Charger kan lade med helt op til 50W trådløst. Så hurtig trådløs opladning kræver en OnePlus 9-telefon, men den kan dog også oplade andre smartphones hurtigt. Den tilbyder nemlig både 50W, 30W, 15W og 5W trådløs opladning. Med 50W trådløs opladning oplader den en OnePlus 9 fra 1 procent til 100 procent på blot 43 minutter. Der medfølger derudover en OnePlus Warp Charge 65 strømadapter, som kablet kan lade med op til 65W.

Et virkelig lækkert sæt til opladning af mobilen og andre enheder, som samlet står i 850 kroner.

Se også: De bedste OnePlus-telefoner

Opfølgning:

Der er sket en del siden vi bragte historien. Daniel Søgaard Hald valgte at gå videre med sagen. 22/10/2021 fik historien nyt liv med en ny vinkel på temaet Hvorfor får Android-telefoner ikke opdateringer som iPhones? – Klik her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..