Mobildeal: Huawei P30 Pro med Watch GT smartur

Nu kan du få Huaweis seneste flagskib, P30 Pro, og det lækre Watch GT Classic smartwatch i en bundle til en god pris.

Mobildeal: Huawei P30 Pro med Watch GT smartur

Nyt elektronik er altid godt, men elektronik til en god pris er endnu bedre. Vi har spottet en mobildeal fra Huawei, vi mener der er værd at sætte lidt fokus på. Det drejer sig om Huaweis nyeste flagskib, der sammen med det formidable Watch GT smartwatch, sælges til en ganske fornuftig pris.

Huawei P30 Pro er blandt de bedste mobiltelefoner på markedet, hvor specielt kameraet imponerer. Personligt skifter jeg rundt i mellem en lang række af mobiler, nye og gamle, og hver gang jeg skifter væk fra P30 Pro, så mangler jeg det fremragende kamera. Der sidder hele fire kamerasensorer i P30 Pro: Et 40 megapixel primært kamera, en ultra vidvinkellinse, en avanceret ToF dybdesensor og telefotolinse, der giver helt op til 5x optisk zoom og 10x hybrid.

Resten af P30 Pro er også et flagskib værdigt. Her er et stort 4200 mAh batteri, utrolig hurtig opladning og en flot lysstærk 6,5 tommer OLED-skærm. Den er udstyret med Huawei EMUI brugerflade, der allerede til september får det kommende Android 10 Q.

Læs også: Test af Huawei P30 Pro

Huawei Watch GT
Huawei Watch GT og Huawei P30 Pro til en samlet pris på 4.887 kroner. Det synes vi er en god deal. Foto: Mobilsiden

Bundlen består også af Huaweis fremragende Watch GT Classic, der er blandt de bedste smartwatches vi har testet. Anmeldelsen af uret finder du lige her.

Den vejledende pris på Huawei P30 Pro er 6.699 kroner og uret 1.499 kroner. Mobilen er set ned til 5.700 kroner og uret omkring 1250 kroner, hvilket giver en samlet pris på 7.200 kroner. I Huaweis bundle får man begge dele, billigst set hos Call Me, til 4.887 kroner, inklusiv én måneds abonnement. 3, Telenor og Telia kører samme bundle, hvor prisen ligger på omkring 5.700 kroner inklusiv 6 måneder abonnement.

Er du fristet af bundlen, så kan du finde samtlige priser her.