Nothing ear (1) TWS i ny lidt anderledes version

Når Nothing Phone 1 bliver lanceret den 12. juli, tyder alt på, at det sker sammen med en ny version af headsettet Nothing Ear 1.

Nothing ear (1) TWS i ny lidt anderledes version

Om cirka en uge, nemlig 12. juli, er Nothing endelig klar til at præsentere sin første smartphone, men det kan være, at telefonen må dele rampelys med et andet produkt. Leaksteren Mukul Sharma har gravet et billede frem af et par Nothing ear (1) TWS earbuds, der er næsten identiske med de originale earbuds, men ikke helt.

Lidt anderledes design

Der ser ud til at være tale om en mindre opfriskning, og med tanke på, at originalerne har været på markedet i næsten et år, er det ikke så overraskende, hvis der kommer et nyt sæt nu.

De nye buds udskifter Nothing ear (1)-brandingen på stilken på de originale med ear (1) Stick. Der er også to prikker i bunden i stedet for den ene prik, der er på originalerne.

Se også: De bedste nye earbuds

Batteriæske med design som USB-stik

Etuiet har et helt nyt design, og det ligner ganske vist et USB-stik. Det kan være det, det nye navn henviser til. Med det format og design ligner det, at det passer lidt bedre i bukselommen end de fleste andre æsker til denne type headset.

Ellers er der ikke sket noget nyt udseendemæssigt, så derfor antager vi, at der er tale om en mindre opfriskning. De kan tilmed være helt identiske med originalerne udover etuiet. Forhåbentligt får vi mere info 12. juli.

Find de bedste priser på earbuds her.