Nu kan PlayStation VR2 købes – se danske priser

Sony er nu klar med næste generation af Virtual Reality briller til PlayStation 5. Læs mere om PS VR2 til PS5 og se aktuelle danske priser.

Nu kan PlayStation VR2 købes – se danske priser

Har du gået og ventet på de nye Virtual Reality (VR) briller til Sony PlayStation 5, starter salget officielt i dag. PlayStation VR2 har 4K-opløsning, 3D-lyd og lanceres med 30 spil. Læs mere om det nye Virtual Reality headset til PlayStation 5 og se de danske priser.

Se også: Test af gadgets

Specifikationer, spil og mere om PlayStation VR2

I dag udkommer det længe ventede VR-headset PS VR2 til PlayStation 5. De nye VR-briller byder på smallere og mere komfortabelt design, ny teknologi og en lang række spil ved lanceringen.

Er du klar til en 360-graders oplevelse på PlayStation 5? Så er det nye PS VR2 den ultimative oplevelse, skriver PlayStation. Det nye VR-headset til PS5 byder på eye-tracking, sensorisk feedback i brillerne, nydesignede controllere ed haptisk feedback, adaptive aftrækkere, 3D-lyd og meget mere.

PS VR2 VR-brillerne har en opløsning på rens håndbevægelse mere naturlig. PS VR2 har to 2000 x 2040 OLED skærme med 4K-grafik med HDR og 90/120 Hz.

Der er derudover lagt vægt på, at det skal være let at komme i gang med VR-briller til Playstation 5. Alt det kræver er et USB-C kabel fra VR2-headsettet til PS5 konsollen. Det medfølgende kabel er 4,5 meter langt.

Lanceres med 30 spil

Der vil være mere en 30 spil tilgængelige ved lanceringen – inklusive helt nye titler og opgraderede versioner af allerede eksisterende PS VR-titler. Der er derudover i øjeblikket mere end 100 titler under udvikling til PS VR2.

Her er alle de nye spil til PS VR2 til Playstation 5:

● Horizon Call of the Mountain
● Gran Turismo 7
● Before Your Eyes
● Kayak VR: Mirage
● Pavlov VR
● Puzzling Places
● Song In the Smoke: Rekindled
● Synth Riders: Remastered Edition
● Thumper
● NFL Pro Era
● What the Bat?
● Rez Infinite
● Tetris Effect: Connected
● Creed: Rise to Glory – Championship Edition
● The Last Clockwinder

Pris på PS VR2 til PlayStation 5

Der er ikke en officiel pris på PS VR2 til Playstation 5 i Danmark. I stedet er det forhandlerne selv, der sætter priserne. Derfor kan man godt forvente, at prisen vil variere.

Hos de fleste danske forhandlere er prisen lige under 4.800 kroner. Man kan også købe en bundle med spillet Horizon: Call Of The Mountain, der koster fra lige under 5.200 kroner.

Se aktuelle laveste pris på PS VR2 her