Nu virker Samsungs smartwatches også med iPhones

Samsungs smartwatches med Tizen som styresystem er ikke længere bundet til Android-telefoner. Urene er nu også kompatible med en lang række iPhones med iOS.

Nu virker Samsungs smartwatches også med iPhones

Nu behøver du ikke længere have en Android-smartphone for at kunne bruges flere af Samsungs smartwatches såsom det nyeste Gear S3.

Fra og med den netop overståede weekend er de seneste smarte ure fra Samsung nemlig kompatible med iOS. Har du enten et Gear S2, Gear S3 eller Gear Fit2, kan du nu bruge det sammen med en iPhone.

Samsung har i den forbindelse udgivet to nye apps i Apples App Store, som du skal bruge til at parre urene sammen med din iPhone. Har du et Gear S2 eller Gear S3, skal du bruge appen ’Samsung Gear S’, mens du skal bruge appen ’Samsung Gear Fit’ til Gear Fit2-uret.

Læs også: Samsung Gear S3 er nu sat til salg

Det eneste krav er, at du har en iPhone 5, 5S, 5C, 6, 6+, 6S, 6S+, 7, 7+ eller SE, som kører med iOS 9 eller nyere.

I appen skal du parre uret på helt samme måde som var det med en Android-enhed. Alt efter hvilken iPhone du parrer et Samsung Gear-smartwatch med, vil der være forskelle på, hvor mange funktioner der er understøttede. Fælles for alle iOS-enheder er, at de kan sende dine notifikationer til uret og tracke sundhedsdata med S Health. De forskellige sensorer i urene kan du altså fortsat benytte fuldt ud.

De to nye apps fra Samsung er tilgængelige i alle lande, hvor urene i forvejen sælges. Du kan med andre ord downloade dem til din iPhone allerede nu herhjemme i Danmark.