Nye, lækkede billeder af Samsung Galaxy Watch 3

Nye billeder af Samsungs nye smartwatch er blevet lækket. Ifølge dem holder tidligere lækager vand, men vi ved stadig ikke, om uret kommer til at have en roterende skive, som tidligere antydet.

Nye, lækkede billeder af Samsung Galaxy Watch 3

Billeder af Samsung Galaxy Watch 3, der var rygtet til at komme i august, blev lækket tidligere i denne uge og afslørede smartwatchs design. Og nu er der dukket et nyt billede op, der giver os en god indikation på, hvordan det kommende smartwatch kommer til at se ud.

Læs også: Billeder af Samsung Galaxy Watch 3 dukker op

Billedet blev delt af den pålidelige lækager Evan Blass, og det bekræfter de tidligere designlækager. Galaxy Watch 3 har et rustfrit stålhus, men billedet af- eller bekræfter dog ikke, om det har en roterende skive. Tidligere lækager antyder dog, at det nye smartwatch vil have en.

Remmen på Galaxy Watch 3 er lavet af læder, og det er en 45 mm model, der rygtes at have en skærmstørrelse på 1,4 tommer. Bagsiden på uret fortæller også et par informationer – 5ATM vandbestandighed, Gorilla Glass DX-beskyttelse, indbygget GPS og MIL-STD-810G holdbarhedsvurdering.

Læs også: Billige priser på tre af de bedste smartwatches

Samsung Galaxy Watch 3
Lækket billede af Samsung Galaxy Watch 3

Andre rygter om specifikationer fra Galaxy Watch 3 inkluderer 1GB RAM, 8GB opbevaring, pulsmåler- og blodtryksmonitor, EKG-sensor, LTE-forbindelse og Tizen OS 5.5.

45mm-modellen vil have et 340 mAh-batteri, mens 41mm-varianten med en 1,2 “-skærm vil blive leveret med en 247 mAh. Flere detaljer om Galaxy Watch 3 vil uden tvivl dukke op, når vi kommer tættere på den rygtede august-afsløring. Sammen med uret forventer vi at se en masse andet fra Samsung. Blandt andet Galaxy Note 20-serien, Galaxy Fold 2 og en Galaxy Tab S7.

Læs også: Samsung lækker billede af Galaxy Note 20 Ultra ved en fejl