Nye smartwatch i 2023 som vi ser frem til

Apple Watch 9, Pixel Watch 2 eller Samsung Galaxy Watch 6? Vi har mange spændende smartwatch i vente i 2023 - se guide til kommende lanceringer.

Nye smartwatch i 2023 som vi ser frem til

Smartwatch bliver mere og mere populære i takt med, at de kan mere og mere på egen hånd uden at man skal have en telefon inden for rækkevidde.

I dag kan de bedste ure stort set fungere helt uden en mobil (når de første opkobling er veloverstået). Det betyder, at den i praksis kan alt det, man normalt bruger sin mobil til: Opkald, beskeder, mail, internet, musikstreaming, navigation, træning og meget mere.

Der findes mange interessante smartwatch på markedet i dag og der kommer endnu flere her i 2023 fra producenter som Apple, Samsung, Google, Fossil og så videre.

Nye Smartwatch 2023

Læs med i vores guide og oversigt til de mest interessante nye smartwatch i 2023.

Se også: Billige smartwatch

Apple Watch Series 9

Apple Watch Series 9 ventes at blive lanceret til september sammen med iPhone 15. Som det har været tilfældet de sidste par år, vil det sandsynligvis være en mindre opgradering end en revolution. Men det er også okay.

Vi forventer en opgraderet processor, nye farvemuligheder og en ny sensor.

Der er også rygter om et fladt redesign som set på Apple Watch Ultra.

Vi tror ikke på en opgradering af Apple Watch Ultra i betragtning af den høje pris, der formentlig får Apple til at komme med en ny Ultra-variant hvert andet år eller med større mellemrum.

Se også: Guide til de bedste smartwatch

Google Pixel Watch 2

Google kom for første gang med et eget smartwatch i 2022. Selv om vi ikke kan være sikre på, at vi får en ny model i 2023, virker det rimeligt sandsynligt i betragtning af, hvordan andre producenter gør.

Hvis det er tilfældet, vil det være omkring oktober. I betragtning af originalens problemer håber vi at se en bedre batterilevetid og nogle strømlinede rammer for at sikre, at dette ligner et premiumprodukt.

Først og fremmest håber vi dog bare, at uret kommer til Danmark. Det første Pixel Watch kom desværre ikke forbi på vores breddegrader – uden vi fik en egentlig forklaring. 2023 kunne være en god anledning for Google til at sikre det sker.

Se også: Bedste outdoor smartwatch

Samsung Galaxy Watch 6 og 6 Pro

Samsung kommer med ny Galaxy Watch-opdatering årligt og turen er kommet til Watch 6 og Watch 6 Pro. Det sker til august, hvis alt er som det plejer.  Også her vil vi se mindre opdateringer, men vi håber på en ny sensor til måling af blodtryk.

Samsung har indgivet et patent, der kan føre til sådanne forbedringer. Ellers håber vi på bedre batterilevetid, hurtigere ydeevne og det sædvanlige sæt af opgraderinger.

Xiaomi Watch S2

Xiaomi Watch S2 er allerede landet i Kina og da den forrige generation nåede frem til de vestlige lande, er der en god chance for, at denne også vil gøre det – endda også til det danske marked.

Der eringen digital krone, men der er to knapper på højre side af urkassen til at styre funktioner med. Mens funktionslisten er ret standard for et smartwatch i mellemklassen, er der en ny sundhedssensor ombord. Xiaomi Watch S2 vil være udstyret med en sensor, som kan vurdere din fedt-, vand- og muskelprocent og give indblik i, om ens krop er stykket godt nok sammen eller om man skal en tur eller 100 i fitness-centeret.

Uret ser ud til at kunne få en pris omkring de 1.500 kroner i Danmark – hvis det altså kommer til salg herhjemme.

Fossil Gen 6 Hybrid Wellnes Edition

Fossil Gen 6 Hybrid Wellness Edition, der blev annonceret under CES 2023, har en unik E-Ink-baseret skærm i stedet for OLED. Takket være det har det en batterilevetid på to uger, mens det stadig giver dig puls- og blodsyresporing.

Der er også understøttelse af Alexa-stemmeassistenten, selv om du ikke skal regne med at kunne bruge mikrofonen til at foretage opkald.

Der vil være tale om et hybrid-smartwatch med alt det væsentlige med automatisk træningsregistrering, understøttelse af meddelelser og de førnævnte sundhedssensorer. Det burde blive lanceret inden for de kommende måneder – måske endda kun uger.

Find dagsaktuelle priser på smartwatch her.