Nyt og billigere Xiaomi Watch 2 til salg før officiel lancering

Xiaomi er på vej med et billigere smartwatch, Watch 2, som allerede er sat til salg i flere europæiske webshops. Se specifikationer og en mulig dansk pris.

Nyt og billigere Xiaomi Watch 2 til salg før officiel lancering

Flere forhandlere i Europa har været lige lovligt hurtigt ude og er begyndt at sælge Xiaomi Watch 2, der er den billigere variant af Xiaomi Watch 2 Pro, selvom Xiaomi faktisk slet ikke har annonceret uret officielt endnu.

Et par butikker i Belgien tager 200 euro for uret, mens en butik i Slovakiet har sat det til 250 euro. En finsk webshop tager 220 euro for uret.

Det er formentlig den førstnævnte pris, der er den korrekte, da Pro-modellen let kan købes for 230 euro i dag. Da Xiaomi Watch 2 Pro blev lanceret, kostede Bluetooth-modellen 270 euro, mens LTE-modellen kostede 330 euro.

Læs også: Xiaomi lancerer Watch 2 Pro-smartwatch med skarp pris

Xiaomi Watch 2: Specifikationer og dansk pris

Det kommende Xiaomi Watch 2 måler 47,6 x 45,9 x 11,8 mm og har samme AMOLED-skærm på 1,43 tommer med en opløsning på 466 x 466 pixel. Urkassen på 46 mm er derimod lavet af aluminium i stedet for rustfrit stål, som Pro-modellen er lavet af. Uret fås i sort og sølv med matchende urrem af plastikmaterialet TPU.

Xiaomi Watch 2 har pulsmåler, måling af iltniveau i blodet (Sp02), indbygget GPS og 5 ATM-certificering for vandtæthed. Uret drives af en Snapdragon W5+ Gen 1-chip. Det er formentlig Google-softwaren Wear OS 3.5, der er ombord ligesom i den dyrere model.

Xiaomi hævder, at begge ure har 65 timers batteritid, så man må regne med, at batterikapaciteten er den samme i urene, nemlig 495 mAh. Ved tidligere test har Pro-uret holdt strøm i to dage med Always-On Display slået til.

Når det kommer til opkobling, understøtter Xiaomi Watch 2 Bluetooth 5.2, Wi-Fi og NFC. Der lader ikke til at være en LTE-version. Det faktum og et andet materiale i urkassen lader til at være det, der primært skiller de to modeller ad.

Vi forventer, at uret bliver officielt lanceret i Europa, herunder Danmark, inden længe. Med en europæisk pris på 200 euro vil det formentlig koste 1.499 kroner. Den dyrere model til 270 euro, Watch 2 Pro, fik nemlig en dansk pris på 1.999 kroner.

Læs også: