OnePlus arbejder på fremtidens smart-tv

OnePlus er begyndt at arbejde på fremtidens smart-tv, som kommer næste år. Det kommende tv får hele fem års softwareopdateringer og et kamera.

OnePlus arbejder på fremtidens smart-tv

OnePlus vil være mere end bare en smartphoneproducent. Firmaet har tidligere forsøgt sig med en drone – dog som led i en aprilsnar, men har også før lavet en primitiv pap-udgave af VR-briller.

Det er dog først nu, at OnePlus for alvor forsøger sig med en anden produktkategori end smartphones. I en pressemeddelse bekræfter OnePlus nemlig, at firmaet nu giver sig i kast med at lave tv.

Læs også: 3,5 mm port til jackstik forsvinder i OnePlus 6T

Det bliver dog ikke “bare” et tv. OnePlus’ grundlægger Pete Lau, som leder indsatsen i den nye produktkategori, vil nemlig lave fremtidens smart-tv.

“De fleste har fire grundlæggende miljøer, de dagligt bevæger sig i: hjem, arbejdsplads, transport til og fra arbejde og når de er på farten. Hjemmet er et af steder, der for alvor er ved at blive digitalt forbundet, men noget så simpelt som at vise sine mobilbilleder på tv’et er stadig besværligt. Med udviklingen inden for kunstig intelligens har vi uendeligt mange ideer, og vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer,” siger Pete Lau.

Premium-tv med fem års softwareopdateringer

Over for Business Insider fortæller Pete Lau, hvordan han forestiller sig, at tv’et fra OnePlus vil adskille sig fra andre tv på markedet. Der vil blive gjort brug af kunstig intelligens, og tv’et vil konstant snakke sammen med OnePlus’ telefoner, så det bliver nemt at vise billeder, kalenderaftaler, rejseforslag og lignende på tv’et.

OnePlus vil ikke selv udvikle den kunstige intelligens til tv’et, men gøre brug af en af de førende løsninger, der allerede er på markedet. Det kunne eksempelvis være fra Google, men det vides endnu ikke.

Pete Lau oplyser også, at OnePlus-tv’et ventes at være klar i løbet af 2019. Det vil være et “premium-tv'”, som løbende får softwareopdateringer hen over de næste fem år, som giver det nye, smarte funktioner, lyder det. Det vil desuden blive udstyret med et kamera, og OnePlus har en løsning på, at dette udgør en risiko for dem, der vægter privatlivets fred højt. Hvilken vides dog ikke.

I et forumindlæg, som OnePlus har udgivet, forklarer Pete Lau, at tv’et har det officielle navn OnePlus TV.

Størrelse, skærmteknologi og pris på tv’et kendes endnu ikke.

Mere nyt om Oneplus

Meget er sket siden vi publicerede artiklen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 14/9/2018 publicerede redaktionen nyheden om 3,5 mm port til jackstik forsvinder i OnePlus 6T – Artiklen finder du her. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om Oneplus finder du her. .