OnePlus samarbejder med Keychron om mekanisk tastatur

OnePlus kigger på nye produktmuligheder med OnePlus Featuring-programmet - et computertastatur i samarbejde med Keychron er på trapperne.

OnePlus samarbejder med Keychron om mekanisk tastatur

OnePlus har netop annonceret ”OnePlus Featuring”, en platform, hvor selskabet skal samarbejde med forskellige partnere om nye produkter.

Det første selskab, OnePlus indgår et partnerskab med, er Keychron. De skal lave en tastatur til computere sammen.

Se også: Test af OnePlus 10T

Mekanisk computertastatur klar i 2023

Tastaturet bliver OnePlus’ første og har et mekanisk tastdesign med mulighed for at skræddersy tasterne. Ingen andre detaljer blev nævnt om produktet, blot at det kommer ud på det globale marked i begyndelsen af 2023.

Mekaniske tastaturer er populære for tiden og har et stort publikum blandt entusiaster. Keychron er et kendt navn inden for denne branche og har eksisteret siden 2017.

Tastaturer blev da også valgt af medlemmer i OnePlus’ community som en kommende kategori for OnePlus, og landede på en førsteplads ved en afstemning på OnePlus’ fora.

Se også: De bedste OnePlus-telefoner

PC-skærme på vej fra OnePlus

Selskabet har desuden annonceret, at de kommer med to nye PC-monitorer, hvilket hinter om en øget interesse i at arbejde sig ind på PC-markedet.

Xiaomi lader sjovt nok til at have samme planer, da rygterne siger, at de ligefrem kommer med nye computere – det vil være første gang, at Xiaomi bevæger sig ind på det segment. Noget tyder på, at PC-segmentet bliver den næste store slagmark for disse selskaber.

Se også: Priser på OnePlus telefoner

9 års jubilæum

OnePlus kan fejre 9-års jubilæum denne måned og fortsætter sin vækst med henholdsvis 43,8 og 104,6 procent i årets tre første kvartaler i Asien og Stillehavet og Indien i forhold til sidste år. Særligt Indien er et vigtig område for OnePlus.

Selskabet hævder desuden at have 30 millioner Red Cable Club-medlemmer, hvilket er OnePlus’ medlemsprogram-. Samtidig melder de om en række nye produkter, der er i støbeskeen til det globale marked med lancering de kommende måneder.