OnePlus’ Smart-TV får Android TV

OnePlus kommende Smart-TV bliver udstyret med Android TV og mindst 3 år med softwareopdateringer.

OnePlus’ Smart-TV får Android TV

OnePlus står i næste måned klar med deres første TV nogensinde. OnePlus TV, som det meget simpelt er blevet navngivet, bliver lanceret i næste måned, i første omgang i Indien. Vi får hele tiden ny information om TV’et fra producentens administrerende direktør, Pete Lau, og nu er der igen spændende nyt.

Vi ved allerede at skærmen bliver på 55 tommer og det vil være udstyret med et QLED-panel, MediaTek MT5670-chipset og 3GB RAM. Vi ved også at OnePlus har stor vægt på designet, både hardware og software. Den sidste del har vi været spændte på at få mere information om, og det er netop hvad vi nu har fået. Softwaren i TV’et kommer til at være Googles Android TV.

I OnePlus’ community bliver der tager godt imod nyheden om Android TV, selvom platformen ikke har det bedste ry.

OnePlus TV
Foto: OnePlus

Ifølge Pete Lau er det OnePlus’ første skridt mod et økosystem, hvor Android TV åbenbart var det styresystem der kunne levere på producentens “Fast and Smooth”-motto. Sammen med afsløringen af styresystemet i TV’et, så fortæller Lau også, at OnePlus giver mindst 3 år med softwareopdateringer til TV’et.

Hvad siger i til det?

Læs også: OnePlus TV får 55 tommer QLED-panel

Emnet følges op

Emnet fik sin fortsættelse. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 27/8/2019 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med nyheden om OnePlus kaster 900 millioner kroner efter nyt R&D-center – Forstættelsen i sagen kan læses her. De seneste nyheder om temaet kan du læse her.