Rygte: Apple AirTag 2 kommer først i 2025

Ifølge nyt rygte vil næste generations Apple AirTag 2 først se dagens lys næste år. Apple ligger angiveligt inde med for mange første generations AirTag.

Rygte: Apple AirTag 2 kommer først i 2025

Noget kunne tyde på, at Apples Bluetooth-trackere AirTags ikke er nær så populære, som Apple havde regnet med. I hvert fald ligger Apple inde med et stort antal af den første generation af AirTag, og det kan forsinke lanceringen af AirTag 2, erfarer Bloomberg.

Læs også: Apple Vision Pro 2 får stor opgradering af skærmteknologien

Apple har produceret for mange AirTags

Hvis du har set frem til lanceringen af Apple AirTag 2, må du tage at væbne dig med en god portion tålmodighed. Der er nemlig ikke meget, der tyder på, at AirTag 2 vil se dagens lys før tidligst næste år.

Årsagen er, at Apple har produceret for mange eksemplarer af de nuværende AirTags og tilsyneladende kæmper med at få tømt lagerbeholdningen. Bloombergs Apple-ekspert Mark Gurman oplyser, at både butikkerne og Apples lagre er fyldt op med første generation af AirTag. Derfor har Apple ikke travlt med at lancere næste generation af AirTag.

Det kan vi forvente af AirTag 2

Ifølge Bloomberg kan vi, når Apple er klar med AirTag 2, forvente en opgraderet trådløs chip. Den kan bedre udnytte det potentiale, der ligger i de nyeste iPhones samt den nyeste udgave af Apple Watch.

Den nye iPhone 15-serie, Apple Watch Ultra 2 og Watch Series 9 kommer nemlig med en anden generations Ultra-Wideband-chip. Den kan kommunikere med andre enheder med samme chip på længere afstand sammenlignet med den Ultra-Wideband 1, som sidder i tidligere udgaver af iPhones, ure fra Apple og Apple AirTag.

En anden Apple-ekspert, Ming-Chi Kuo, har ligeledes berettet, at AirTag 2 først vil komme i 2025. Hvis du er interesseret i at købe AirTags, er der altså ikke umiddelbart nogen grund til at vente på de nye.

Læs også: Nu må Apple igen sælge Apple Watch Ultra 2 og Watch Series 9