Rygte: Dette års iPhones kommer med lynoplader

iPhone 8 og iPhone X understøtter allerede lynopladning, dog skal opladeren købes som tilbehør. Det laver Apple måske om på i dette års telefoner.

Rygte: Dette års iPhones kommer med lynoplader

Det fleste nye Android telefoner understøtter Quick Charge. Der findes mange navne for det, men lad os bare kalde det lynopladning. Det betyder kort sagt at din telefons batteri bliver ladet ekstremt hurtigt op, op til omkring 50 procent på bare 30 minutter.

iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X understøtter det også, men det kræver en speciel oplader fra Apple, samt et Lightning til USB-C kabel. Og det er ikke billigt.

apple lynoplader
449 kroner for Apples nuværende lynoplader er tilbehør. Dertil kommer det rigtig kabel. Foto: Apple

Skal du ud at anskaffe dig Apples tilbehør til lynopladning til din iPhone nu, så skal du have en 29w oplader, samt et Lightning til USB-C kabel. Opladeren koster kun 449 kroner og kablet koster små 159 kroner for 1 meter. Det giver til sammen 608 kroner for at få lynopladning, og jeg tænker det er de færreste der investerer så meget i det.

Men fremover kan det være, at du slipper for det. Et rygte går nemlig på, at kommende iPhones får det leveret med i salgsæsken. Opladeren der muligvis kommer til at se således ud:

Apple 18w oplader
Apple lynoplader kommer måske til at se sådan ud. Foto: Chargerlab

Ifølge rygtet vil den levere 18w, og samtidig kræve et USB-C til Lightning kabel, som også skulle blive leveret med i salgsæsken. De kommer forhåbentlig til at bruge standarden USB Power Delivery, som også bruges i MacBook opladere. 

Med en oplader som denne, vil du også kunne oplade din Apple computer. Ganske smart. Lad os håbe at rygtet taler sandt.

Læs også: Næste generation af iPhones kommer måske uden adapter til jackstik