Sådan downloader du Spotify musik til Apple Watch til offline-brug

Nogle gange er det rart at lade telefonen blive hjemme. Sådan downloader du musik fra Spotify til dit Apple Watch, så du kan høre det via uret.

Sådan downloader du Spotify musik til Apple Watch til offline-brug

Nu kan du endelig lytte til Spotify-sange fra Apple Watch, uden at være koblet til telefon eller internet. Spotify byder endelig på det, der er blevet kaldet smartphonestreamingens hellige gral, nemlig at kunne downloade sange til sit ur, så man kan lytte til dem – også selvom telefonen ligger derhjemme.

Den funktion kommer nu til Spotify Premium-abonnenterne. Naturligt nok er det lavet således, at man for at kunne lytte til musik via Apple Watch er nødt til at koble bluetooth-høretelefoner til uret. Man kan ikke lytte til musik via urets højtalere, hvilket heller ikke vil være en god oplevelse.

Læs også: Her er de bedste mobiltelefoner til musik og lyd

Gem Spotify-musik på dit Apple Watch

Start med at parre dine bluetooth-hovedtelefoner med dit Apple Watch. Dette gør du således:

Bluetooth-høretelefonerne kobler man til ved at gå ind i Indstillinger på uret, trykke på Bluetooth og aktivere parring på enheden. Når de er koblet sammen, kan du lytte til musik eller podcasts direkte fra uret med de apps, der kan afspille den slags.

Sådan downloader du spillelister fra Spotify til dit Apple Watch:

1. Åbn Spotify på telefonen.

2. Vælg spilleliste (man kan ikke downloade individuelle sange.)

3. Tryk på de tre prikker for at få en menu; en af valgmulighederne bør være ”Download til denne enhed” og en anden ”Downlod til Apple Watch.”

4. På dit Apple Watch, åbner du Spotify-appen.

5. Tryk på firkanten der ser ud som en telefon; der kan du vælge hvorfra du lytter. Vælg uret. Dette sidste trin er vigtigt, fordi Spotifys Apple Watch-app kan fungere som en fjernbetjening for telefonen. At vælge uret betyder, at musikken faktisk spiller fra uret, og du kan lade telefonen blive hjemme. Man skal bare sikre sig, at musikken virkelig er downloadet, inden man suser af sted.

Læs også: eSIM til Apple Watch – her kan du få det

Op til 10 timers musik gemt

Du kan skifte fra Spotifys hovedskærm i appen til det, de kalder ”hjemskærmen” og viser dit bibliotek og nyligt spillede sange. Der er ny en valgmulighed med navnet Downloads, og der kan du vælge en downloadet spilleliste at lytte til. Ifølge Spotify kan en spilleliste, der skal downloades, højst have 50 sange, men du kan derimod downloade så mange spillelister du vil eller har plads til. De anslår, at man typisk kan have op til ti timers musik, alt efter hvor mange andre ting, man har på uret.

Læs også: Rygte: Apple Watch 7 får vanvittig forbedring af batteritiden

Opdatering:

Der er kommet nyt til sagen. Daniel Søgaard Hald kørte videre med bolden. 14/6/2021 havde redaktionen fokus på en historie med fokus på Staccs: Danmark har fået en ny musik-streamingtjeneste – Læs videre her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .