Samsung bekræfter: Nyt fitness-smartwatch på vej

Samsung bekræfter nu, at producenten er på vej med en ny wearable, der på en og samme tid skal være et almindeligt smartwatch og en fitnessttracker.

Samsung bekræfter: Nyt fitness-smartwatch på vej

Der har i de foregående uger været forlydender om, at Samsung arbejder på en ny wearable, men det har endnu været uvist hvilken enhed der helt præcist er tale om.

Det kaster producenten dog nu selv lys over på Samsungs hjemmeside kaldet SmartLab Plus, skriver Sammobile. Dette er et sted, hvor Samsung udsender spørgeundersøgelser om produkter til hjemmesidens frivillige medlemmer.

En læser fra Sammobile, som er medlem af Samsung SmartLab Plus, studsede over en af spørgeundersøgelserne. Her ønsker Samsung nemlig medlemmernes mening om salgsslogans, som Samsung vil bruge til markedsføringen af et nyt produkt.

Læs også: Samsung inviterer til Galaxy Note 8-event den 23. august

Det nye produkt bruger Samsung herefter flere afsnit på at beskrive, og det giver dermed et ganske klart billede af, hvad der er i vente. Der bliver ikke tale om en efterfølger til Samsung Gear S3, men derimod en anden wearable, som skal kombinere det bedste fra netop Gear S3 sammen med Gear Fit 2. Samsung ønsker altså et smartwatch, som man har lyst til at gå med hele dagen, men som også fungerer som en avanceret fitnesstracker.

Samsung
Det nye ur skulle ligne et smartwatch ligesom Gear S3, men have alle funktionerne fra en fitnesstracker såsom Gear Fit 2.

Nedenfor er gengivet Samsungs egen beskrivelse af det kommende wearable-produkt:

Det nye produktkoncept tager de bedste dele fra Gear S3 og Gear Fit 2. Produktet er en form for smartwatch (i stedet for en aktivitetstracker) og tilbyder maksimal komfort med en mindre urkasse og tyndere urremme, som også er udskiftelige for at lade kunderne personliggøre deres ure, som de ønsker.

Produktet giver en herlig ro i sindet ved at modstå vand til det punkt, hvor det er sikkert at svømme med, hvilket tillader enhver form for fitnesstracking. Det nye smartwatch muliggør alle former for fitness til alle – fra begyndere til eksperter; aktivitetstracking, vægt-/kaloriestyring, aktive sportsgrene og træning.

Det byder på en revideret brugergrænseflade med forbedrede widgets med informationer, der kun er et øjekast væk, inklusiv fremskridt på vej mod dine mål.

Smarte alarmer ved inaktivitet baseres på, hvad Samsung har af andre produkter og giver dig nu påmindelser om at være aktiv ombord på et fly eller fortæller dig, når du skal tage en pause fra at køre i bil. Mens produktet har en lang række fitnessorienterede funktioner, er det designet til at være noget, du vil bære hele dagen fra arbejde til fitnesscenteret.

Det er endnu uvist, hvornår Samsung har planer om at afsløre uret. Det vil dog ikke være utænkeligt, at det kommer til at ske i forbindelse med afsløringen af Samsung Galaxy Note 8 den 23. august.