Samsung Galaxy SmartTag 2 er lige på trapperne

Galaxy SmartTag 2 ser ud til at være på trapperne og kommer med Bluetooth Low Energy og Ultra-wide Band samt en lille holder.

Samsung Galaxy SmartTag 2 er lige på trapperne

Samsung har netop præsenteret en række produkter, blandt andet Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5, Galaxy Tab S9-serien og Galaxy Watch 6-serien ved sit Unpacked 2023-event, der blev afholdt i Seoul i Sydkorea. Mange troede, at Samsung sammen med alle de produkter også ville præsentere en ny tracking-enhed, Galaxy SmartTag 2.

Galaxy SmartTag 2 er tidligere blevet set på Bluetooth SIG’s webside, hvilket satte gang i spekulationerne om en præsentation af trackeren ved Unpacked 2023. Det skete imidlertid ikke.

Se også: Billig AirTags

Rygter om holder til Galaxy SmartTag 2

Her nogle dage efter det event er trackeren blevet set på amerikanske webside med certificeringer fra Federal Communications Commissions (FCC). Denne gang kan vi se, hvordan trackeren ser ud, samtidig med, at får lidt flere detaljer om den.

Den kommende og endnu ikke annoncerede Samsung Galaxy SmartTag 2 er som sagt blevet set på FCC’s webside med modelnummer EIT5600. Navnet på enheden bekræftes på samme webside.

Udover navnet får vi billeder af trackeren. På det første billede kan vi se noget, der lader til at være en tilhørende holder til SmartTag 2 i stil med Apples nøglering. Der er dog ikke nogen bekræftede rygter om, at en sådan holder findes.

Se også: Find den billigste tracker

Får Bluetooth Low Energy og Ultra-wide Band

Resten af billederne giver os et glimt af de forskellige dele i SmartTag 2, hvor man også kan se modelnummeret, samt at den har support af BLE (Bluetooth Low Energy) og UWB (Ultra-wide Band). Baseret på oplysningerne fra Bluetooth SIG har trackeren Bluetooth 5.3.

Det forventes, at trackeren kommer på markedet inden længe.

Find priser på smarttags her.