Samsung Galaxy SmartTag 2 får Bluetooth-certifikat

Med Bluetooth 5.3 bliver Samsung SmartTag 2 mere strømvenlig og får samtidig en mere stabil opkobling.

Samsung Galaxy SmartTag 2 får Bluetooth-certifikat

I 2021 annoncerede Samsung trackerne SmartTag og SmartTag+ sammen med Galaxy S21-serien. I marts i år hørte vi rygter om, at den sydkoreanske gigant havde planer om at opdateret sin tracker senere i år.

Det kan meget vel stemme, hvis vi skal gå efter en certifikatnotering for et produkt med navnet Galaxy SmartTag 2, der for nylig lækkede ud.

Se også: Billig bluetooth tracker

Mindre strømforbrug og med opkobling

Den pågældende notering kommer fra Bluetooth SIG-databasen. Udover af afsløre navnet på trackeren får vi ikke megen anden information, end at trackeren bruger Bluetooth 5.3 i stedet for Bluetooth 5.1, som originalen brugte.

Bluetooth 5.3 er mere en mindre opdatering end en større opgradering i forhold til version 5.1, men den skulle gerne give mindre strømforbrug, mindre forstyrrelser i opkoblingen og generelt bedre forbindelse og sikkerhed.

Se også: Hvad koster Apple AirTags?

Bør også få UWB-opkobling

Desværre ved vi stadig ingenting andet om SmartTag 2. Formentlig beholder Samsung on-device knappen og den tilhørende mulighed for at programmere knappen og kontrollere en IoT-enhed via telefonen.

Det skal også blive interessant at se, om der endnu en gang kommer en version af SmartTag 2 med UWB-support, som det var tilfældet med SmartTag+, og om SmartTag 2 selv har UWB-support.

Se også: Tile får UWB

Lanceres sammen med Fold 5 og Flip 5

Vi kommer nok ikke til at vente længe på at få mere at vide. Hvis vi skal tro rygterne, bliver SmartTag 2 præsenteret ved det kommende Unpacked-event, hvor også Galaxy Fold5 og Galaxy Flip5 bliver præsenteret.

Det finder sted i den sidste uge af juli i Sydkorea.

Find priser på trackere her.