Tile kommer i version med UWB – konkurrent til AirTags

Tile vil ikke risikere, at Apple løber med al opmærksomheden med AirTags baseret på UWB - rygte siger de kommer med Tile-enhed med UWB.

Tile kommer i version med UWB – konkurrent til AirTags

Vi har længe hørt rygter om, at Apple er på vej med et trackingtilbehør med navnet AirTags. Det skal minde om det trackingtilbehør, man kan få fra Tile, hvor man kan hægte trackerne på sine ting, for eksempel en taske eller lignende og derefter bruge smartphonen til at holde styr på tasken og få besked, hvis den bliver fjernet fra der, hvor den burde være.

En af de fordele AirTags siges at have, er brugen af UWB i stedet for Bluetooth. UWB står for ultra-wideband og skal gøre præcisionen indendørs bedre.

Tile på vej med UWB

Tile lader dog ikke til bare at blive overhalet indenom. Ifølge et nyt rygte fra TechCrunch har kilder fortalt, at Tile også har planer om at trackingtilbehør med UWB, der altså skal konkurrere med AirTags.

Når det kommer til design, kommer den nye UWB-modeller til at ligne de Tile-tags, vi allerede kender. Det er med andre ord på indersiden, vi finder ændringerne. TechCrunch skal også have fået lov at smugkigge på konceptbilleder af Tile-appen, og her ser det ud til, at man kan bruge AR til at finde sin bortkomne genstand.

Se også: Find priser på wearbles

Vil formentlig fortsat satse på bluetooth også

Efter sigende skal det nye Tile-tilbehør komme på markedet senere på året, men vi har ikke en præcis dato og heller ikke en pris. Tile vil højst sandsynligt fortsætte med at sælge Bluetooth-trackere i og med, at UWB ikke er så udbredt endnu. Som bruger kan man altså vælge den løsning, man foretrækker.

Det bliver interessant at se, hvordan dette ender, samt hvordan Apple har tænkt sig at markedsføre sit tilbehør. Er dette noget, der lyder lokkende, gælder det om at holde øjnene åbne efter flere nyheder.

Se også: Nyheder om wearbles og gadgets