Samsung Galaxy Watch 6 Classic får roterende urkrans

Samsung Galaxy Watch 6 Classic får tilsyneladende en roterende urkrans og andre ændringer i designet, hvis vi skal tro nye lækkede billeder.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic får roterende urkrans

Samsung lancerede Galaxy Watch 5 og Galaxy Watch 5 Pro sidste år, men en Classic-model fik vi aldrig at se. Heldigvis ser det ud til, at modellen vender tilbage i år. De første billeder af et Samsung Galaxy Watch 6 Classic er nemlig dukket op.

Se også: Test af smartwatches

De første billeder af Samsung Galaxy Watch 6

Den kendte leakster Steve ”OnLeaks” Hemmerstoffer har delt billeder, der påståes at vise Galaxy Watch 6 Classic. Billederne viser da også ganske rigtigt et ur med en roterende ramme i stil med den tidligere Classic-model.

Billederne viser også noget, der ligner hjem- og tilbage-knapper på højre side samt en magnetisk rem. Meget mere end det ser vi ikke på billederne.

Var man vild med designet af Galaxy Watch 4 Classic, men vil have en mere opdateret oplevelse, kan dette være det rette valg.

Vi er også glade for at se, at den roterende ramme tilsyneladende er tilbage, efter at Galaxy Watch 5-serien havde droppet denne smarte funktion. Ved blot at dreje på urkransen, kan man let navigere rundt i urets software. Dem, der synes om den metode til at styre sit ur, har altså god grund til at holde øje med det kommende Samsung-ur.

Vi ved allerede, at uret får One UI 5 Watch med fra start ovenpå Wear OS, og vi har også hørt rygter om et forbedret batteri.

Galaxy Watch 6 lanceres senere i år

Vi forventer, at Samsung viser Galaxy Watch 6 -serien, og altså også Classic-modellen, frem ved næste Samsung Unpacked-event. Det event skal ifølge sydkoreanske kilder finde sted i slutningen af juli, hvor Samsung også forventes at præsentere nye foldbare telefoner.

Se også: Gode smartwatches på tilbud