Samsung Galaxy Watch5 Pro rygtes at få gigantbatteri

Samsung Galaxy Watch5 Pro rygtes at komme og det med batteri, der er hele 60 procent kraftigere end på Galaxy Watch4.

Samsung Galaxy Watch5 Pro rygtes at få gigantbatteri

Samsungs Galaxy Watch4-familie består af en række gode ure med bare en ulempe, nemlig batteritiden. Det lader Samsung selv til at være klar over, for vi har hørt rygter om, at Watch5-urene kommer til at få større batterier. Nye oplysninger bekræfter det rygte, for her hedder det, at der skal komme et premium ur i serien med navnet Watch5 Pro. Det placerer sig over Watch5 og Watch5 Classic i smartwatch-serien, når den kommer på markedet senere i år.

60 procent kraftigere batteri i nyt Galaxy Watch 5

Watch5 Pro siges at få et gigantbatteri på 572 mAh. Til sammenligning har de største ure i Watch4-serien batterier på 361 mAh. Det betyder altså en øgning i kapacitet på 60 procent, når det gælder Wath5 Pro.

Det betyder formentlig en batteritid på et par dage for den mest intensive bruger. Med det sagt kan dem, der ikke bruger alle funktioner hele tiden, formentlig få en batteritid på godt over 48 timer, og det lyder rigtig godt.

Se også: Billige smarte ure

Kan betyde noget højere pris

Der er dog formentlig andre konsekvenser af det større batteri såsom en højere pris, end vi kender det fra Galaxy Watch4 Classic 46 mm. Og det ur var ikke billigt.

Indtil videre er det hele bare rygter, men modelnummeret for Watch5 Pro (SM-R925) er at finde i en sydkoreansk certificering. Det betyder dog bare, at der er en Samsung-enhed med det modelnummer under udvikling, og at det er en wearable-enhed, idet det har et R med i modelnavnet.

Vi kender ikke til flere detaljer, og selv kilden bag det seneste rygte indrømmer, at det endnu ikke er helt ”bekræftet”, at der kommer et Watch5 Pro.

Se også: Bedste smartwatch