Samsungs XR-headset udsat seks måneder på grund af Apple Vision Pro

Samsung skulle have lanceret en Apple Vision Pro-konkurrent i start 2024, men udskyder lanceringen for at revurdere design og specs igennem.

Samsungs XR-headset udsat seks måneder på grund af Apple Vision Pro

Samsungs nye Extended Reality (XR)-headset, som vi forventede at se på hylderne i februar 2024, er ifølge SBS Biz blevet udsat tre til seks måneder.

Det sydkoreanske nyhedsmedie hævder, at Samsung til at begynde med ville begynde masseproduktionen af sit XR-headset i begyndelsen af 2024, men at tech-giganten nu har bestemt sig for at gå igennem alle specifikationer og design af headsettet endnu engang.

Se også: Hvad kan Apple Vision Pro?

Samsung presset af Apple Vision Pro

Årsagen til gennemgangen skal være Apples Vision Pro, som angiveligt har givet Samsung sved på panden. Det betyder, at Samsungs headset først bliver lanceret længere frem.

Mens Samsung har bestemt sig for at genoverveje specifikationer og design af sit kommende headset, er det heller ikke lutter lagkage hos Apple.

Se også: De bedste VR headset

Apple har også VR-problemer

Vision Pro er nemlig ramt af produktionsproblemer, hvilket har fået Apple til at reducere sit mål på en million antal solgte enheder af Vision Pro under headsettets første uge på markedet.

Apple har efter sigende også planer om en langsom udrulning af headsettet, der kun kommer til at kunne købes efter aftale.

Se priser på VR headset her.