Sony giver SmartWatch 3 og SmartBand en overhaling

CES2015: Der er ikke så meget nyt under hjelmen, men udenpå har Sonys SmartBand og SmartWatch 3 fået en opgradering

Sony giver SmartWatch 3 og SmartBand en overhaling

Japanske Sony er selvfølgelig også med på wearable-bølgen, og det er de med SmartBand og SmartWatch 3. Produkterne er i sig selv ikke nye, men ved CES viste Sony nogle nye designs frem til de stilbevidste forbrugere.

Læs også: James Bond afslører Sony-enheder

Sony SmartWatch 3 kan nu fås i en rustfrit stål-udgave, så man kan komme lidt tættere på det klassiske urs look. Indeni er det dog det samme maskine som de øvrige SmartWatch 3-produkter, der blandt andet tæller en 1,6” 320×320-pixels skærm, IP68-vandtæthed og en række sensorer.

SmartBand har også fået et par mere farverige muligheder, da Sony er gået sammen med flere design-partnere, som har sat deres aftryk på Sonys fitnesstracker. Ligesom med SmartWatch 3 er der dog ingen ændringer i mekanikken indeni.

Læs også: Årets mobiler 2014: Sony Xperia Z3 compact [WEB-TV]

Sonys samarbejder stopper ikke ved designet, da der også er nyt på software-siden. Sony har åbnet op for API’en til deres LifeLog-app, så udviklere selv kan integrere og samarbejde med appen i deres arbejde. Desuden kan man nu se sine resultater fra en browser, så man altid kan finde sine resultater.

LifeLog-appen vil også snart kunne snakke sammen med andre apps som IFTTT, der lader dig automatisere en række ting, og derudover også Habit Monster og Withings, som hjælper brugeren med at holde styr på ens sundhed.

Sony SmartWatch 3
Sony SmartWatch 3 i rustfrit stål

Opdateringer på sagen

Siden redaktionen kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden gik videre med sagen. 21/10/2014 pustede redaktionen nyt liv til historien med et indlæg omkring Kommer Microsoft før Apple med nyt smartwatch? – Artiklen kan du læse her her. Seneste nyheder om Smartwatch finder du her..