Sony LinkBuds UC lanceret – alle premium earbuds får multipoint

Sony har lanceret headset med Microsoft Teams-certificering og et lavet af genbrugte flasker - nuværende premium-headset får multipoint bluetooth parring.

Sony LinkBuds UC lanceret – alle premium earbuds får multipoint

Sony har netop præsenteret et nyt par LinkBuds trådløse earbuds med Microsoft Teams-certificering. Det er i bund og grund de samme earbuds, der kom tidligere i år men i pakke med en USB-modtager, der kan sættes i en laptops og bruges til at udføre Teams-kommandoer og tryk på earbudsene via Sony Headphones Connect-appen.

Sony fortæller, at man kan modtage samtaler, slukke for lyden og slå den til igen, samt række hånden op under Teams-møder direkte fra earbudsene.

Sony LinkBuds UC koster omkring 2.000 kroner, hvilket er omkring 500 kroner dyrere end de almindelige LinkBuds, samt at farven på dem er Gray.

Se også: Priser på headset

Unikke Sony-headset lavet af genbrugte flasker

Sony præsenterede også en nu LinkBuds S Earth Blue-model, hvor dele af earbudsene er lavet af genbrugte plastflasker.  Køber man dem, får man et par helt unikke earbuds, da ikke to har samme mønster.

LinkBuds S koster cirka 1.700 kroner og kommer på markedet i USA denne uge. Formentlig kommer de også ud på det europæiske og danske marked snart.

sony linkbuds blue earth

Se også: Guide til de bedste headset

Alle premium-headset får multipoint parring

Den tredje annoncering fra Sony i denne omgang er, at alle premium-modeller af Sonys trådløse earbuds får support af multiport parring senere på året i forbindelse med en opdatering af softwaren.

Det betyder, at et headset kan være koblet til to enheder på samme tid uden at man skal koble fra på den ene enhed. Det er smart i en moderne herdag, hvor man bruger headset både til arbejde og privat.

LinkBuds og LinkBuds S får funktionen i november, mens funktionen kommer til WF-1000XM4 in-ear budsene en gang til vinter.