Stor opdatering af Garmin Fenix 7 giver Training Readiness

Garmin kommer med en stor opdatering til Fenix 7 og Epix fra Forerunner 955 - bl.a. får man detaljeret indblik i ens hvileperiode efter træning.

Stor opdatering af Garmin Fenix 7 giver Training Readiness

Garmin ruller nogle af de helt nye funktioner fra Forerunner 955/255 ud til Fenix 7 og Epix-urene. Den nye alfaopdatering 9.14 er netop lanceret, og med den kommer en række forbedringer.

Detaljeret info om hvileperiode efter træning

Fenix 7 får den nye funktion Training Readiness, der benytter pulsvariabilitet og flere andre målinger til at give en score over din hvileperiode efter træning.

Den funktion kommer i Garmin Connect og Fenix 7/Epix. I juni måned gjorde funktionen debut i Garmin Forerunner 955. Training Readiness-scoren har virkelig manglet hos Garmin, mens vi har set den fungere rigtig fint hos Whoop, Oura og Fitbit.

Garmin kommer også med Running Power-funktionen i denne opdatering, så man med et Fenix/Epix-ur kan få live output af sin løbeindsats (når uret er parret med Running Dynamics Pod eller HM-Pro remmen).

Se også: Bedste smartwatch til træning

Gode råd til træningen

Fenix 7 og Epix får også Race Day-funktionen, der tæller ned til store løb, give gode råd til træningen og viser estimerede sluttider.

Den nye 9.14-opdatering giver mange andre nye funktioner og der er helt sikkert tale om en af Garmins større opdateringer. Fenix/Epix-urene kan nu medregne vinddata, når man bruger dem til golf og Jumpmaster-aktiviteter.

Se også: Bedste fitness tracker

Giver VO2 Max-data

Blandt de øvrige interessante forbedringer finder vi VO2 Max-data, der vises over en periode på fire uger. Der er også forbedringer af anbefalingerne i Daily Workout.

Den nye Cycling Ability-funktion fra Garmin Edge er også med i den nye opdatering. Totalt er der 45 forbedringer, nye funktioner og ændringer i 9.14 opdateringen, så det er en af dem, man virkelig bør downloade.

Opdateringen er for nuværende i alfarelease og det lyder fra flere fora, at der er en del fejl og problemer. Der går nok en måneds tid, inden den endelige over-the-air-opdatering er helt klar.

Se også: Bedste telefoner til træning