Ticwatch Pro smartwatch annonceret med to skærme

Et nyt Ticwatch smartwatch er nu præsenteret. Missionen har været længere batteritid, så Ticwatch Pro har derfor både et OLED og et LCD panel.

Ticwatch Pro smartwatch annonceret med to skærme

Ticwatch er sikkert et mærke mange ikke kender. Mobilsiden.dk har dog tidligere anmeldt deres nuværende smartwatch, Ticwatch S, og vi var mere end tilfredse med produktet. Nu er Mobvoi tilbage med et nyt smartwatch. 

Ticwatch Pro kommer med hele to paneler, indbygget i uret. Hvorfor? Ideen er at forlænge battertiden mest muligt. I uret sidder der nemlig et OLED panel og et LCD panel, som uret kan skifte imellem.

Øverst ligger der et såkaldt batteribesparende FSTN LCD, og under det et OLED. Det fungerer sådan, at når du aktivt bruger uret, så vil OLED skærmen være aktiv. Når du ikke længere bruger uret, så slår det automatisk OLED skærmen fra, og hopper derefter over på LCD. Når LCD skærmen er aktiveret, så vil man få vist basal information, som tiden, batteri osv. Som her:

ticwatch Pro
TicWatch Pro med aktivt LCD. Foto: Ticwatch

Når uret aktivt bliver brugt og OLED skærmen er aktiv, så vil det se således ud:

ticwatch Pro
Ticwatch Pro med aktiv OLED skærm. Foto: Ticwatch

Ideen er som sagt at optimere batteritiden, og ifølge Mobvoi vil uret kunne holde i to dage på en opladning. 

Udover den nye imponerende skærmteknologi, så kommer uret med NFC til mobile betalinger via Google Pay, pulsmåler, skridttæller, og så er der muligvis også en version med indbygget mobildata på vej.

Uret skulle komme til salg henover sommeren og koste omkring 300 dollars, hvilket er omkring 2.000 kroner. 

Læs også: Er du til smartwatches? [AFSTEMNING]