Tre rigtig gode pladeafspillere

Pladeafspillere giver en helt anden musikoplevelse end de uendelig streams på Spotify m.m. Vi guider til tre af de bedste pladeafspillere.

Tre rigtig gode pladeafspillere

Pladespillere har i eftrhånden mange år været populære efter de blev droppet til fordel for først CD’er og så streaming. Det er bare en anden oplevelse at sætte en plade på en pladespiller og lytte til musik på den måde.

Populariteten har gjort, at der i dag er rigtig mange pladespillere at vælge i mellem og kvaliteten er høj.

Herunder tipper vi til tre gode pladeafspillere.

Rega Planar 3

Rega er kendt for at producere pladespillere af høj kvalitet, og Planar 3 er ingen undtagelse. Denne pladespiller har et solidt og vibrationsfrit chassis, der hjælper med at reducere uønsket resonans og sikrer en præcis lydgengivelse.

Den har også en fremragende tonearm og pickup og en præcisionsdrejet tallerken, der giver en rolig og detaljeret lydoplevelse.

Audio-Technica AT-LP120XUSB

Denne pladespiller kombinerer moderne teknologi med en overkommelig pris. Den har en indbygget forforstærker, der gør det nemt at tilslutte den til et hvilket som helst lydsystem.

AT-LP120XUSB har også en direkte drivmekanisme, der giver hurtig start og stop og en stabil afspilning. Den er velegnet til både hjemmebrug og DJ-brug.

ClearAudio Concept

ClearAudio er kendt for sin avancerede teknologi og fremragende håndværk, og Concept-modellen er ingen undtagelse. Den har en præcisionsfremstillet motor, der sikrer en jævn og stabil rotation af pladen.

Pladespilleren har også en carbon tonearm og en præcisionsdrejet tallerken, der resulterer i en ekstremt nøjagtig lydgengivelse med fremragende kanalseparation og detaljerigdom.

Se priser på pladespillere her.

Valget er dit

Disse pladespillere er alle anerkendt for deres lydkvalitet, byggekvalitet og præcision. Valget af pladespiller afhænger dog også af personlige præferencer og budget. Det anbefales at lytte til forskellige modeller, hvis det er muligt, for at finde den pladespiller, der passer bedst til ens behov og musiksmag.