Watch X: Enorm forbedring på vej til Apple Watch

En meget stor forbedring af Apple Watch er på vej. Det tyder dog på, at det første er næste år, at Apple Watch X introduceres.

Watch X: Enorm forbedring på vej til Apple Watch

Det kan godt være at dette års Apple Watch Series 9 ikke bliver en stor opgradering, men det skulle derimod næste års smartwatch blive.

Se også: Test af smartwatches

Nyt design og nye funktioner til Apple Watch

Det kommende Watch Series 9 vil angiveligt byde på få mindre forbedring, gemt i et velkendt design. Blandt forbedringerne skulle gerne en lidt hurtigere ydeevne, der samtidig kan give en anelse forbedret batteritid.

Det er virkelig ikke en stor opgradering, som dette års Apple Watches vil byde. Kan du vente med at købe/udskifte dit Apple Watch, bør du nok vente til næste år.

Rygterne fortæller nemlig, at næste års Apple Watch bliver en langt større opgradering. Indtil videre går det under navnet Apple Watch X, men det kan nå at ændre sig mange gange inden det lanceres.

Blandt det nye i Apple Watch X er et nyt og forbedret design og nye funktioner – og selvfølgelig den årlige chipset-opgradering.

Blodtryksensor i Apple Watch

En af de helt store nyheder i næste års Apple Watch forventes at være en blodtryksensor. Det er en funktion, som Apple længe har arbejdet på, siger rygterne.

Derudover får næste års Apple Watch angiveligt helt ny skærmteknologi. Apple var banebrydende med LTPO-skærme i Watch Series 5, og nu er de klar til det næste store spring, nemlig microLED-skærme. MicroLED-skærme skulle blandt andet være mere lysstærke, bruge mindre strøm og have længere holdbarhed.

Apple forsøger at gøre Watch X-kabinettet tyndere og vil for første gang ændre, hvordan armbåndene fastgøres til urkassen. Det nuværende system optager for meget plads, som kunne have været brugt til batteriet, siger insidere.

Se også: Se laveste priser på Apple Watch

Hvornår kommer nyt Apple Watch?

Det næste Apple Watch Series 9 lanceres i næste måned. Apple har endnu ikke meldt en officiel dato ud, men det må være lige på trapperne. Her lanceres også iPhone 15-serien.

Apple Watch X lanceres først til næste år, hvis altså rygterne taler sandt.

Se også: Det bedste Apple Watch du kan købe nu