Xiaomi Watch 2 og Smart Band 8 Pro: Billige sundhedstrackere

Xiaomi Watch 2 og Smart Band 8 Pro satser på en kombination af lang batteritid, mange fitness- og sundhedsfunktioner og en god pris.

Xiaomi Watch 2 og Smart Band 8 Pro: Billige sundhedstrackere

Xiaomi Watch 2 og Smart Band 8 er to nye wearble-enheder, der begge har fokus på sport og sundhed. Se pris og funktioner.

Man ved, at foråret er lige om hjørnet, når de store tech-producenter begynder at spytte nye wearables med fokus på sundhed og træning ud på markedet. Xiaomi er et af de selskaber, der satser meget på wearables og de har netop lanceret Watch 2 og Smart Band 8, et smartwatch og en fitness-tracker henholdsvis.

Herunder kan du læst alt om begge produkter og naturligvis også se deres vejledende priser.

Se også: Hvilke smartwatch er de bedste?

Xiaomi Watch 2

Xiaomi Watch 2 er drevet af Google Wear OS og kan kobles til et smartwatch og har understøttelse af over 200 tredjepartsapps.

Uret kører med Snapdragon W5+Gen 1 Wearable-platformen, der muliggør høj ydeevne og effektivt strømforbrug. Det betyder blandt andet batterilevetid på op til 65 timer ved typisk brug, dog også takket være 495 mAh-batteriet. Uret har 32GB lagerkapacitet.

Xiaomi Watch 2 skærm på 1,43″ af AMOLED-typen og en midterramme af aluminiumslegering. Det vejer 37 gram og fås i sort eller sølv med en række forskellige rem-materialer.

Se også: Test af smartwatches

Derudover introducerer Xiaomi Watch 2 en fjernbetjeningsfunktion til kameraet, så man kan få vist og styre ens mobilkamera direkte fra håndleddet.

På fitnessfronten understøtter Xiaomi Watch 2 over 160 sportstilstande, herunder specialiserede vintersportstilstande. Uret har dual-band L1+L5 GNSS ti navigationopkobling.

Sundhedsovervågning er også en prioritet for Xiaomi Watch 2, der har et opgraderet 12-kanals pulsmålingsmodul og en forbedret søvnovervågningsalgoritme. Mi Fitness-appen tilbyder Sleep Animals-funktion, der genererer et personligt “Sleep Animal” baseret på brugerens 7-dages søvnmønster.

Pris på Xiaomi Watch 2

Den vejledende pris på Watch 2 lyder på 1.599 kroner. Det er et  lanceringstilbud, hvor man kan få det til 1.299 kroner, hvis man køber det  mellem den 26. februar og den 10. marts.

Se også: De bedste fitnesstrackere

Smart Band 8 Pro

Xiaomi Smart Band 8 Pro har en stor rektangulær 1,74″ AMOLED-skærm med en opdateringshastighed på 60Hz og en opløsning på 336×480 pixels. Vægten er på 22,5 gram.

Skærmen er beskyttet af Corning Gorilla Glass Victus og uret har ellers 5ATM-certificering til vandtæthed, hvilket betyder, det er vandtæt ned til 50 meters dybde. På papiret er det et meget robust ur.

Smart Band 8 Pro fås i sort eller sølv med en række forskellige remmaterialer og farver og over 200 urskiver.

Med over 150 sportstilstande henvender det sig til forskellige træningspræferencer med specialiserede funktioner som løbefunktioner og løbebaner.

Fitness-trackeren indeholder også 3D-træningsanimationer til effektiv opvarmning og udstrækning.

Med hensyn til sundhedsovervågning er Smart Band 8 Pro udstyret med et nyt 4-kanals pulsmålingsmodul, der giver dataregistrering i realtid hele dagen. Med et batteri på 289 mAh kan det prale af 14 dages typisk brug.

Desuden integrerer Smart Band 8 Pro praktiske funktioner som Alexa-stemmeassistenten og en “find mobiltelefon”-funktion.

Pris på Xiaomi Smart Band 8

Den vejledende pris på Smart Band 8 lyder på 599 kroner. Købe man det senest den 10. marts, kan man få det til 449 kroner.

Se også: Nyheder om wearables