Windows 11 lanceres uden support for Android-apps

Har du glædet dig til at åbne dine Android-apps på Windows 11, så må du væbne dig med tålmodighed. Windows 11 vil nemlig ikke kunne afvikle Android-apps fra starten.

Windows 11 lanceres uden support for Android-apps

En af de mest overraskende nyheder ved Windows 11 var muligheden for at bruge Android-apps. Desværre kommer den funktion ikke med, når Windows 11 lanceres i næste måned.

Under præsentationen af Windows 11 viste Microsoft hvordan det nye styresystem kunne afvikle Android-apps. Det var en nyhed, der ikke var blandt de forventede, og man skulle kunne downloade næsten en halv million forskellige Android-apps til din Windows 11-computer direkte fra Microsoft Store.

Microsoft havde nemlig indgået et samarbejde med Amazon, som i forvejen driver Amazon Appstore. Applikationerne vil kunne søges frem ligesom ethvert andet program i Microsoft Store.

Men havde du glædet dig til den funktion, så må du væbne dig med tålmodighed. Det viser sig nemlig, at Microsoft ikke er klar med den til lanceringen. Microsoft fortæller samtidig ikke, hvornår de forventer funktionen er klar, men at dem med “Windows Insider” vil kunne teste funktionen “i de kommende måneder”.

Læs også: Microsoft introducerer Windows 11 med store designændringer

Windows 11 lanceres den 5. oktober

Den officielle lanceringensdato for Windows 11 er den 5. oktober, meddelte Microsoft i samme blogindlæg i går. Her vil der være den nye startmenu og proceslinje, bedre multitasking, nye widgets, nyt design til mapper og stifinder samt en masse andre spændende nyheder.

Den 5. oktober begynder den gratis opgradering til Windows 11 at blive rullet ud til kvalificerede Windows 10-pc’er, og pc’er, der leveres forudinstalleret med Windows 11, begynder at blive tilgængelige til køb.

Læs også: Hvornår kommer Windows 11?