Billigt 4G-bredbånd med gratis router – se de bedste tilbud

Vil du have billigt internet, enten til hjemmet eller sommerhuset, er der gode tilbud på 4G mobilt bredbånd med gratis router lige nu.

Billigt 4G-bredbånd med gratis router – se de bedste tilbud

Er du på jagt efter et enkelt og billigt internet, er der ikke et bedre valg end mobilt bredbånd lige nu. Det er let at komme i gang med og med de aktuelle tilbud, er det tilmed billigt. Vi giver et overblik over de bedste tilbud på 4G mobilt bredbånd med gratis router.

Se også: Tips og guides til mobilt bredbånd

Få 4G internet med router til kun 149 kroner

Der er flere fordele ved mobilt bredbånd, der for mange gør det til det bedste valg af internet. Først og fremmest er mobilt bredbånd hurtigt og meget enkelt at komme i gang med at bruge. Her er der ikke brug for teknisk hjælp.

Dernæst er mobilt bredbånd mobilt. Det vil sige, at man kan tage det med sig på ferie. Til sidst, men ikke mindst, er mobilt bredbånd ofte det billigste internet.

Hos to udbydere er der lige nu gode tilbud at finde på mobilt bredbånd. Det er hos Oister og CBB, der frister med en gratis 4G-router samt en nedsat pris i en periode. Vi tager et kig på deres tilbud her:

CBB

Abonnement: 4G internet med gratis router og 1.000 GB data
Pris per måned: 199 kroner første 6 måneder, derefter 229 kroner

Se aktuelle tilbud hos CBB

Oister

Abonnement: 4G bredbånd med gratis router og 2.000 GB data
Pris per måned: 149 kroner i 4 måneder, derefter 229 kroner

Se aktuelle tilbud hos Oister

Skift til et mobilabonnement

Ovenstående tilbud med billige intropriser er bestemt anbefalelsesværdige. Det er dog vores anbefaling, at man efter introperioden skifter til et billigere abonnement. 229 kroner for fri data er nemlig langtfra det billigste derude.

Her kan man med fordel benytte sig af ovestående tilbud og få den gratis router med. Når introkampagnen udløber skifter man til et mobilabonnement med fri data, som lige nu koster fra 179 kroner per måned.

Se tilbud på mobilabonnement med fri data